Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Ελληνες ηθοποιούς. Φέτος το καλοκαίρι θα τον δούμε να συμμετέχει στο μιούζικαλ, «Το δικό μας σινεμά», των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου,στο θέατρο Άλσος.

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο μιούζικαλ, παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στην εφημερίδα Real News όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται στην καριέρα του αλλά και τα κακώς κείμενα της ελληνικής πραγματικότητας.

Στο έργο «Το δικό μας σινεμά» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου υπάρχουν ίντριγκες και πάθη, απιστίες, κόντρες. «Ξέρεις ποιο είναι το αστείο; Ότι αυτά τα έζησα εγώ μέσα στο πλατό εκείνη την εποχή! Να κλέβει ο ένας τη γυναίκα του άλλου, να επιβάλλονται άτομα μέσα από… κρεβάτια, να στήνονται ίντριγκες κ.λ.π.» αναφέρει χαρακτηριστικά ο σπουδαίο ηθοποιός και συνεχίζει.

Δεν έγραψε, όμως, γι’ αυτά στο αυτιοβιογραφικό του βιβλίο που έχει τίτλο «Showtime» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις IANOS. «Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Το θεωρώ φθηνό και γελοίο να πουλάς όσα έχεις ζήσει στην προσωπική σου ζωή ή όσα γνώρισες μέσα από παρέες. Να εκθέσω ανθρώπους; Ποτέ. Ίσως γι’ αυτό δεν πούλησε το βιβλίο μου αυτό. Ρώτησα τον εκδότη μου τι πουλάει και μου έδειξε το βιβλίο ενός Ντάνου από το «Survivor». Σήμερα, μόνο ο Ντάνος πουλάει, άρα γιατί να ξαναγράψω και ας έχω πολλά να καταθέσω. Δεν γράφω άλλο!», τονίζει ο γνωστός ηθοποιός.