Η ιστορία της Μαρίνας Πήχου που αποχώρησε από το Survivor έχει απασχολήσει έντονα. Η ίδια κατά την αποχώρησή της αποκάλυψε πως αφιερώνει τη συμμετοχή της και όλους τους αγώνες που κέρδισε στον σύντροφό της που έφυγε άδικα από τη ζωή, Θανάση Γκιτέρσο.

Η αφιέρωση αυτή συγκίνησε ιδιαίτερα με τον πρώην πρωταθλητή του kick boxing, να φεύγει από τη ζωή μετά από πνιγμό φέτος το καλοκαίρι. Σήμερα μέσα από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα
πω», έγιναν γνωστές μεγάλες αποκαλύψεις για την πρώην “Μαχήτρια”.

Μαρίνα Πήχου-Κωνσταντίνος Οροκλός: Η τραγική ιστορία που ενώνει το Survivor με το Nomads

Ο προπονητής του Θανάση, Γιάννης Θεοφάνους, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή για τον αδικοχαμένο αθλητή. «Τα τελευταία 6-7 χρόνια ήμασταν συνεργάτες. Ήταν πάντα δίπλα μου και με τους συναθλητές του», ανέφερε αρχικά.

Ωστόσο η αναφορά στη Μαρίνα Πήχου συγκλόνισε με τον ίδιο να αποκαλύπτει:

«Αφού πέθανε ο Θανάσης συνεχίζαμε να κάνουμε παρέα. Ήμουν ο αδερφός της, ο ψυχολόγος της. Η Μαρίνα ήταν φυτό για ένα μήνα. Μπροστά στα μάτια της πνίγηκε ο άνθρωπος…

Δεν ήταν παντρεμένοι, αλλά υποτίθεται όταν φεύγει ένας άνθρωπος και έχει κοπέλα, στην κηδεία τους παντρεύουν, πράγμα που δεν ήξερε η κοπέλα και έπαθε ένα σοκ. Ο πατέρας του ήθελε να φύγει παντρεμένος, του έβαλε στέφανα στο κεφάλι στην κηδεία, μεγάλο σοκ».

Δείτε το βίντεο.