Η Καίτη Γκρέυ καταγγέλλει ότι της έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη όσο εκείνη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Η τραγουδίστρια υποπτεύεται μια Γεωργιανή που λίγες μέρες πριν από την κλοπή είχε προσλάβει ως οικιακή βοηθό.

Μάλιστα καταγγέλλει πως η γυναίκα αυτή και μια φίλη της πήραν σχεδόν όλα από το σπίτι της! Συγκεκριμένα, δήλωσε στην Espresso: «Η αδιαθεσία μπορεί να προήλθε από «κάτι», ίσως και δηλητήριο που μου έριξαν στο νερό για να μη βρίσκομαι σπίτι μου και να μπορέσουν να με κλέψουν ανενόχλητοι».

«Ένας φίλος γιατρός, που μένει κοντά μου, έρχεται κάθε βράδυ και μου παίρνει την πίεση. Πριν από μερικές μέρες ήρθε και είδε ότι δεν ήμουν καλά. Αμέσως πήρε έναν φίλο του και του είπε «στείλε ασθενοφόρο γιατί η Καίτη δεν είναι καλά». Νόμιζε ότι είχα πάθει εγκεφαλικό. Πράγματι, πήγα στο νοσοκομείο όπου παρέμεινα τέσσερις μέρες, χωρίς όμως να βρουν κάτι οι γιατροί….Εγώ πιστεύω πως μου έριξαν κάποια ουσία στο νερό για να στείλουν στο νοσοκομείο και να με κλέψουν με την ησυχία τους», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Κάιτη Γκρέυ έχει κάνει επίσημη καταγγελία κατά της οικιακής βοηθού και της φίλης της και τα ονόματα είναι στη διάθεση της αστυνομίας. Τα μέλη της σπείρας πήραν από το σπίτι της 4.500 ευρώ, ένα γούνινο παλτό black diamond αξίας 10.000 ευρώ, πολλά ρούχα από την πλούσια γκαρνταρόμπα της, οικιακές συσκευές όπως μίξερ, τηγάνια, κατσαρόλες, ακόμη και πιεσόμετρα.