Μία συνέντευξη – εξομολόγηση παραχώρησε η Τάμτα στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ Α Τετ. Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision μίλησε για τη ζωή της και την καλλιτεχνική της πορεία.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και σε όσα είχαν συμβεί πριν έρθει στην χώρα μας. Η Τάμτα όπως είναι γνωστό είναι μαμά από πολύ μικρή ηλικία, καθώς στα 14 της χρόνια παντρεύτηκε και έμεινε έγκυος.

Για το γάμο της αυτό μίλησε στην εκπομπή του ΡΙΚ και τα λόγια της προκάλεσαν έντονη αίσθηση.

«Είμαι εξαιρετικά περήφανη για τη ζωή που έχω περάσει. Με τα ωραία της και με τα πολύ δύσκολα της. Δεν ήταν επιλογή μου ακριβώς το να παντρευτώ. Παντρεύτηκα γιατί με κλέψανε. Δεν ήταν αγόρι μου. Ήμουν κορίτσι του. Δεν ήθελα να παντρευτώ, ούτε ένιωθα ερωτευμένη. Ήμουν ένα παιδί που ασχολιόμουν πάρα πολύ με οτιδήποτε μπορεί να ασχοληθεί ένα παιδί και καθόλου με τα αγόρια. Δεν είχα ερωτευτεί. Δεν ήμουν από τα κορίτσια που είχαν αυτή την τάση να παίζουν λίγο με τα αγόρια.

Είναι πολύ λεπτό το θέμα, δεν θέλω ο κόσμος να νομίζει κάτι διαφορετικό. Ερωτεύτηκε το αγόρι. Φιλική σχέση είχαμε. 16 χρονών ήταν αυτός. Μου μίλησε στο μετρό και με ακολούθησε μέχρι να πάω στην πρόβα. Κάποια στιγμή με κάλεσε στο σπίτι. Εγώ δεν ήθελα να συναντηθώ μαζί του κάπου έξω. Κάναμε δυόμιση μήνες παρέα… Κάποια στιγμή η μαμά μου είχε καταλάβει ότι έχει αισθήματα για εμένα και του μίλησε. Έγινε λίγο πιεστικούλης. 

Αυτός αγχώθηκε με την κουβέντα που του έκανε η μαμά μου και νόμιζε ότι του απαγορεύει να με δει. Με παίρνει μια μέρα και μου ζήτησε να βγω από το σπίτι για να μου μιλήσει για τελευταία φορά… Πήγα και εγώ και καλά μάγκας να τακτοποιήσω μαζί του ότι τελειώνουμε… Είχε έρθει με το αμάξι με τους φίλους του και με έπεισε να πάμε κάπου αλλού για να μιλήσουμε. Τον ταλαιπώρησα αρκετή ώρα γιατί αισθανόμουν ότι αν μπω στο αμάξι δεν ξέρω που θα πάω. Είχα αυτή τη διαίσθηση. Από την ημέρα εκείνη έμενα στο σπίτι του με τους γονείς του.

Επί της ουσίας παντρευτήκαμε τον Απρίλιο. Φλεβάρη με έκλεψε… Κλεφτήκαμε. Έμεινα έγκυος σε δυο εβδομάδες αφού ήμουν στο σπίτι του. Μείναμε μαζί έξι χρόνια. Αλλά κάποια στιγμή κατάλαβα πως δεν μπορώ να αντέξω αυτή τη ζωή».