Είναι γνωστό πως η Εύη Καραγιάννη είναι πολύ δεμένη με τον γιο της, Άνθιμο Ανανιάδη. Τον στηρίζει σε κάθε του επιλογή, όχι μόνο τώρα που περνά δύσκολες στιγμές με την προσωπική του ζωή αλλά σε κάθε περίσταση, είναι στο πλευρό του και νιώθει περήφανη για εκείνον.

Η ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν, αναφέρθηκε στο γιο της αλλά και στην έντονη – επικίνδυνη σχέση που είχε με τον πατέρα του, Τιμόθεο Ανανιάδη προκαλώντας σοκ.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη

Τα έζησες όλα στα άκρα τους;

Ακριβώς, τα έζησα όλα στα άκρα τους, τελείως.

Αναφέρεσαι στον πατέρα του γιου σου, Άνθιμου Ανανιάδη, ο οποίος όταν συνάψατε σχέση, ήταν ακόμα παντρεμένος.

Ναι, ήταν σε διάσταση, αλλά εγώ δεν το γνώριζα. Ήρθε η εγκυμοσύνη, ο Άνθιμος, ό,τι καλύτερο. Ουδέν κακό αμιγές καλού. Ήρθε στη ζωή ο γιος μου με φοβερές δυσκολίες.

Ποια στιγμή είναι η πιο δύσκολη, η πιο έντονη, που περάσατε εσύ, ο μπαμπάς του και ο γιος σας;

Έζησα πράγματα που είναι δύσκολα, γιατί το παιδί μου κάποια στιγμή κινδύνεψε.

Τι εννοείς;                                                  

Μέσα σε μια έντονη διαμάχη που είχα με τον πατέρα του γιου μου, θέλοντας να φύγω από τη σχέση αυτή με τον μπαμπά του, δεν κατάφερε να ελέγξει τα συναισθήματα του, με αποτέλεσμα να κάνει κάτι ακραίο. Ήμουν κάτω από ένα μπαλκόνι… θα μπορούσε το παιδί μου να πέσει… από κάτω περίμεναν οι εισαγγελείς, η πυροσβεστική, αστυνομία, δικηγόροι…Έζησα εφιαλτικές καταστάσεις. Μετά από διαμάχη μπορούσε το παιδί να πέσει από το μπαλκόνι… Υπήρχε μια τεράστια απειλή από τον πατέρα του, όταν είπαμε ότι θα πάρει ο καθένας ξεχωριστό δρόμο…

Έβλεπες το παιδί σου πάνω στο μπαλκόνι, το κρατούσε ο πατέρας του και υπήρχε η απειλή ότι θα το αφήσει να πέσει ενώ ήσουν από κάτω;

Ακριβώς… Με διάφορους τρόπους προλάβαμε και πήραμε το παιδί. Είχαμε πολύ μεγάλες διαμάχες. Με την πάροδο των χρόνων οι σχέσεις αποκαταστάθηκαν. Αγαπάμε και οι δυο μας το παιδί μας. Δεν ήταν μια διαμάχη που αφορούσε στο παιδί, αλλά κάτι που είχε εκείνος προς εμένα. Τώρα έχουμε τις καλύτερες σχέσεις και είμαστε κοντά στον Άνθιμο.