Σε μία άκρως απολαυστική απολαυστική εξομολόγηση προχώρησε ο Δημήτρης Αποστόλου στο Πρω1νό. Ο γνωστός και κορυφαίος δημιουργός το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει σημαντικά τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή.

Πολλά έχουν γραφτεί για τον χωρισμό του με τη Μάγδα Πένσου, με τα πράγματα να μη διευκρινίζονται σαφώς. Αυτή τη φορά ο Δημήτρης Αποστόλου αναφέρθηκε στην απουσία του από την Ελλάδα και τα συχνά ταξίδια που κάνει στην Κύπρο, καθώς επιθυμία του είναι να «κατεβάσει για λίγο ρολά και να ηρεμήσει».

Σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή, σημείωσε: «Ας στο πω αλλιώς. Ζούμε χωριστά. Νομίζω πως θα βοηθήσει προς όποια κατεύθυνση και για την ελπίδα που έχουμε και οι δύο να είμαστε πάλι μαζί και για να γίνει ένα πράγμα πιο βελούδινο».

Σημαντικότερη όλων των δηλώσεών του, πιθανώς να είναι η παρακάτω: «Είμαι ερωτευμένος με τους γιους μου. Είχα πει στη Μάγδα πως όσα παιδιά και να μου κάνεις πάνω από όλα θα είσαι εσύ. Πιο πολύ με ένοιαζε εκείνη την ώρα ότι διαλυόταν η σχέση μου, παρά οι δύο μπόμπιρες.

Αυτή την περίοδο έχει περίπου ένα μήνα να δει την οικογένειά του, καθώς η ηθοποιός βρίσκεται με τα παιδιά τους στη Βέροια. «Είναι συγκλονιστική μάνα έτσι κι αλλιώς. Η Μάγδα δεν είναι επιλογή μου και την ερωτεύτηκα και είμαι ερωτευμένος μαζί της, είναι ότι την είδα και αναγνώρισα ότι θα είναι μητέρα των παιδιών μου», συμπλήρωσε ανάμεσα σε άλλα.

Δείτε τη συνέντευξή του.