Ο Πάνος Αργιανίδης βρέθηκε χθες βράδυ στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε για πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του. Ο «μάνατζερ ράγκμπι» όπως έγινε γνωστός στο Survivor αποκάλυψε πως πριν μπει στο reality επιβίωσης είχε διαγνωστεί με καρκίνο στην ουροδόχο κύστη!

Ο ίδιος άκουσε πολλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και μετά το τέλος του. Ωστόσο μέχρι και χθες δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για το συγκεκριμένο ζήτημα. «Ήθελα να πολεμήσω και τις δικές μου δύσκολες στιγμές και μόλις έρθει η κατάλληλη στιγμή απλά να το συζητήσω. Αλλά και να δώσω το έναυσμα σε κάποιους ανθρώπους που περνάνε δύσκολα να μην εγκαταλείπουν τα όνειρά τους και ό,τι τους κάνει να νιώθουν καλά», είπε αρχικά ο Πάνος Αργιανίδης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο στα 36 του χρόνια. «Δεν είχαμε ποτέ κάποιο ιστορικό. Απλά η πρόληψη είναι αυτό που μετράει πολύ και κάνοντας εξετάσεις αίματος, ο γιατρός μου βρήκε χαμηλό σίδηρο […] Χρειάστηκε να κάνει κάποιον υπέρηχο και όταν έφτασε στο σημείο προς τα κάτω πίεσε και πόνεσα πάρα πολύ. Με το που διαγνώστηκε όλο αυτό, ενώ στην αρχή μου ζητήθηκε χημειοθεραπεία πολλών χρόνων, επειδή ήταν αρκετά έντονο έπρεπε να γίνει πολύ γρήγορα. Ξαφνικά μέσα σε τρεις μήνες χρειάστηκε να κάνω χημειοθεραπεία τριών χρόνων».

«Κάθε Πέμπτη πρωί πήγαινα. Κρατούσε περίπου μία ώρα», είπε για την χημειοθεραπεία που πραγματοποίησε.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί.