Στην σημερινή της εκπομπή, όπως και στις περισσότερες, η Φαίη Σκορδά και το Πρω1νό έκαναν αναφορά στο οριστικό κλείσιμο του Mega.

«Θα συζητήσουμε κάτι πολύ λυπηρό για όλους, για όλους εμάς, που μεγαλώσαμε με το MEGA. Ξημερώματα Κυριακής για τους όποιους λόγους, έπεσε το μαύρο. Κάτι που περιμέναμε γιατί συζητιόταν, ξανασυζητιόταν, οι εργαζόμενοι συνέχισαν εκεί μέχρι τελευταία στιγμή, έδιναν την ψυχή τους», είπε συγκινημένη η Φαίη Σκορδά.

Μετά την προβολή του βίντεο η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε: «Το μεγαλείο του αντιπάλου… Πολύ συγκινητικό. Είναι ένα βίντεο που δείχνει πόσο σπουδαίος αντίπαλος μπορεί να είσαι. Γιατί ο σεβασμός του Αντ1, μπροστά στην ιστορία του Mega… Ήταν το μοναδικό κανάλι που ετοίμασε ένα βίντεο μόνο τόσο συναίσθημα και τόσο σεβασμό απέναντι στο μεγάλο του αντίπαλό όλα αυτά τα δύο χρόνια. Γιατί αυτά τα δύο κανάλια πρωταγωνίστησαν όλα αυτά τα χρόνια».

Η Φαίη Σκορδά, πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν είναι το τέλος μιας εποχής… Δηλαδή μιλάμε και για άλλες εποχές που η διαφήμιση ήταν διαφορετική».