Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του αποκάλυψε ο Αντώνης Καρπετόπουλος, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση που «ανέβασε» στο blog του.

Υπό τον τίτλο «Η Δεύτερη Ζωή», ο γνωστός δημοσιογράφος περιγράφει την περιπέτειά του. «Από τις 24 Σεπτεμβρίου, που ξεκίνησε αυτή η περιπέτεια, οι καλύτερες μέρες είναι οι τελευταίες, παρά τους πόνους που ακόμα υπάρχουν και την κούραση που νοιώθω από την αυπνία του τριήμερου στο νοσοκομείου. Από Δευτέρα – Τρίτη, με βάση το χρονοδιάγραμμα, θα ‘μαι καλύτερα και σιγά σιγά σχεδόν έτοιμος για μια δεύτερη ζωή», αναφέρει.

Όπως παραδέχεται, πέρασε από το μυαλό του να τα παρατήσει όλα, ωστόσο, αποφάσισε να συνεχίσει να αγωνίζεται, κόντρα στους πόνους, τις θεραπείες και τα νοσοκομεία. «Ψιλοπονάω ακόμα. To τι θα γίνει στη συνέχεια δεν το ξέρει κανείς: μπορεί σύντομα να είμαι ολότελα καλά, μπορεί και όχι – θα δούμε. Αλλά ηθικό υπάρχει πλέον και οι μάχες δεν τρομάζουν: δυναμώνουν!», αναφέρει χαρακτηριστικά και δηλώνει αποφασισμένος να «παλέψει».

Κλείνοντας, ευχαριστεί για τις ευχές και ζητά να μην υπάρξουν σχόλια, ενώ στέλνει μήνυμα δύναμης, γράφοντας χαρακτηριστικά:  «η ζωή, ξέρετε, είναι μια σειρά από τραγούδια που γουστάρουμε. Το νόημα στους στίχους το δίνουμε πάντα εμείς. Δεν τελειώσαμε…».

Διαβάστε ολόκληρο το συγκινητικό κείμενο εδώ