Τέσσερα χρόνια μετά την είδηση πως πάσχει από καρκίνο του μαστού, η Rita Wilson αποκάλυψε μέσω instagram όλα όσα πέρασαν από το μυαλό της στο άκουσμα της είδησης.

Συγκεκριμένα η 62χρονη ηθοποιός-τραγουδίστρια, την περασμένη Τρίτη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Στην ανάρτηση αυτή όλα όσα είπε στον σύζυγό της Tom Hanks μετά την ανακοίνωση των γιατρών, για το τι θα ήθελε να συμβεί όταν πεθάνει.

«Τέσσερα χρόνια πριν, όταν μου διαγνώστηκε ο καρκίνος του μαστού, οι σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό μου ήταν πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους. Φόβοι, ανησυχίες, σκέψεις για τον επερχόμενο θάνατο. Αποφάσισε να κάνω μια σοβαρή συζήτηση με τον σύζυγό μου. Του είπα πως αν συμβεί κάτι θα ήθελα να μείνει στεναχωρημένος για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ θα ήθελα επίσης ένα πάρτι, μια γιορτή».

Όπως αναφέρει στη συνέχεια της δημοσίευσής της η Rita Wilson, η ιδέα αυτού του πάρτι την οδήγησε στο να γράψει το τραγούδι «Throw me a Party» που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και είναι το πρώτο single του επερχόμενου album της που θα έχει τίτλο Halfway to Home.