Είναι γνωστό ότι ο Χρήστος Φερεντίνος είναι ένας από τους καλύτερους παρουσιαστές στη χώρα μας αφού μετράει αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Η επιβράβευση αυτή τη φορά ήρθε και από το εξωτερικό, αφού ο εκπρόσωπος της Fremantle Media (εταιρία παραγωγής μεγάλων format παγκοσμίως), Χάουαρντ Χέντριτς, έστειλε γραπτώς τα συγχαρητήριά του για το ελληνικό project Άκου τι είπαν! Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η παραγωγή απαρτίζεται από άρτιους επαγγελματίες, εξαιρετικό κάστιγκ παικτών, άψογη τεχνική υποστήριξη, και υψηλότατο επίπεδο γραφικών και αισθητικής σε συνάρτηση με το χαμηλό κόστος παραγωγής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο Χρήστος Φερεντίνος είναι ο καλύτερος παρουσιαστής του παιχνιδιού παγκοσμίως.

Αυτή τη στιγμή, το Άκου τι είπαν παίζεται σε 22 χώρες και σύμφωνα με τον Χάουαρντ Χέντριτς, ο Έλληνας παρουσιαστής συγκρίνεται μόνο με τον Αμερικανό παρουσιαστή Στήβεν Χάρβεϊ. Μάλιστα, ζήτησε ένα επεισόδιο του Άκου τι είπαν να διανεμηθεί στους παραγωγούς των 22 χωρών που μεταδίδεται το παιχνίδι ως παράδειγμα προς μίμηση.

Δείτε επίσης:

Χρήστος Φερεντίνος: Πώς είναι ως πατέρας;

Χρήστος Φερεντίνος: «Έχω εισπράξει από τον Alpha το πιο ωραίο επαγγελματικό κομπλιμέντο»

Χρήστος Φερεντίνος: «Δεν υπήρξε ποτέ κρίση σε σημείο χωρισμού»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store