Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης θα θυμούνται για πάντα την σημερινή ημέρα, καθώς βάπτισαν τον μονάκριβο γιο τους. Και το όνομα αυτού; Δημοσθένης!

Το όνομα δεν αποτελεί τυχαία επιλογή, καθώς έτσι ονομαζόταν ο κολλητός φίλος του στενού φίλου του παππού του, του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη, που στάθηκε στην Ντόρα Μπακογιάννη και τα παιδιά της μετά τη δολοφονία του πολιτικού. Έτσι, ήταν λογικό ο Κώστας Μπακογιάννης να θέλει να τον τιμήσει, δίνοντας το όνομά του στον γιο του.

Την βάφτιση τέλεσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου Ιεραρχίας Κ.κ. Ιερώνυμος Β΄, ενώ ακολούθησε δεξίωση στο σπίτι τους στην στη Γλυφάδα.

Ο μικρός είχε δύο νονές, την αδελφή του μπαμπά του, Αλεξία Μπακογιάννη, καθώς και μία πολύ στενή φίλη της Σίας Κοσιώνη. Η κυρία των ειδήσεων προτίμησε να ντυθεί στα μπλε, ενώ έφτασε στο ναό με τον γιο της στην αγκαλιά και συνοδευόμενη από τον σύζυγό της. Φυσικά, πολύ εντυπωσιακή ήυαν και η γιαγιά του νεοφώτιστου, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία προτίμησε να κινηθεί σε λευκές αποχρώσεις.

Η Σία Κοσιώνη το πρωί της Δευτέρας ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία από το μυστήριο δίνοντας στο νεοφώτιστο τη δική της ευχή.

«Το τρενάκι της ζωής του ξεκίνησε πριν 11 μήνες. Το Σάββατο εκανε στάση στον πρώτο του σημαντικό σταθμό. Και το ταξίδι συνεχίζεται… Να εχεις μια όμορφη, φωτεινή, ελεύθερη ζωή Δημούλη μας!», έγραψε η ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ.

Να τους ζήσει!