Η Shaya, παντρεύεται στη Λευκάδα αυτόν το Σαββατοκύριακο και σύντομα πρόκειται να εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Μέχρι τότε μιλά στο People για κάθε «τελευταία φορά που…»

Αποφάσισες να κάνεις μια ριζική αλλαγή στη ζωή σου;

Μια ριζική αλλαγή στη ζωή μου ήταν η απόφαση να γίνω μητέρα και να κάνω οικογένεια. Μια απόφαση που πήρε σάρκα και οστά πριν από 14 μήνες.

Δάκρυσες από χαρά και συγκίνηση;

Μπορεί να επαναλαμβάνομαι, αλλά τα δάκρυα χαράς άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια μου στις 5 Ιουλίου 2017, την ώρα που μου έφεραν το γιο μου στην αγκαλιά μου.

Σου έκανε μια έκπληξη ο σύζυγός σου;

Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η πρόταση γάμου που μου έκανε. Ήταν περίπου πριν από δύο χρόνια. Εκείνη την ημέρα ήμουν πολύ στενοχωρημένη, αλλά μόλις γονάτισε μπροστά μου και μου έδωσε ένα πανέμορφο δαχτυλίδι, μου πέρασαν όλα.

Έκανες κάτι extreme για τα δεδομένα σου;

Πριν από δύο χρόνια στη Μήλο, είχα νοικιάσει μια γουρούνα και μαζί με την κολλητή μου οργώσαμε το νησί. Βέβαια, στο τέλος κάναμε ένα μικρό λαθάκι στο βενζινάδικο και, αντί για βενζίνη, βάλαμε πετρέλαιο, με αποτέλεσμα η γουρούνα να μην παίρνει μπρος! Ο ιδιοκτήτης μάς μάλωσε, αλλά επειδή ήμασταν ομορφούλες τη γλιτώσαμε.

Σε ξάφνιασε ο γιος σου;

Κάθε μέρα με ξαφνιάζει, αλλά στο κινητό μου έχω ένα βιντεάκι που ψάχνει στο παιδικό του tablet ένα συγκεκριμένο τραγούδι. Όταν το βρήκε, ξεκίνησε να χορεύει και να τραγουδά. Είναι σίγουρα δικό μου παιδί!

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.