Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την όμορφη Shaya και το σύντροφό της Θοδωρή Παπαντώνη. Συγκεκριμένα, τον προσεχή Σεπτέμβρη θα συμβούν δύο ιερά μυστήρια που θα επισφραγίσουν την ευτυχία τους, καθώς θα τελέσουν το γάμο τους, αλλά και τη βάφτιση του μοναχογιού τους.

Δε μπορούσαμε να σκεφτούμε καταλληλότερο μέρος να πλαισιώσει το παραμύθι τους, από το πανέμορφο και γραφικό Νυδρί στο νησί της Λευκάδας. Με τις σχετικές προετοιμασίες να έχουν ήδη ξεκινήσει, πληροφορούμαστε από το Secret πως η τραγουδίστρια θα φθάσει στον ιερό ναό με καΐκι, ιδέα που θα κάνει το μυστήριο ακόμη πιο ρομαντικό και έχουμε ξαναδεί να τολμούν οι νύφες στο παρελθόν. Όσον αφορά την εκκλησία, ο γάμος θα γίνει στην Αγία Κυριακή.

Αν αναρωτιέστε για το νυφικό, έχουμε να σας πούμε πως το σχέδιο θα αναλάβει ο οίκος Τρανούλης, με τη Shaya να έχει ήδη κάνει τις πρώτες πρόβες. Τα βαφτιστικά του γιου της τώρα, είναι εξίσου σηαντική υπόθεση, για αυτό και θα εμπιστευτεί το φίλο της Στέλιο Μανωλά, προκειμένου να τα επιλέξουν μαζί. Και το όνομα αυτού; Ιάσονας!