Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου δυστυχώς η παράσταση Πετάει Πετάει στο θέατρο Χυτήριο, έριξε πρόωρα αυλαία. Το συμβάν ανάμεσα στο Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου λειτούργησε αρνητικά για το θίασο με τις διαφορές τους να παραμένουν άλυτες και τις δύο πλευρές να οδηγούνται στα δικαστήρια.

Παρά τις αντικαταστάσεις μέσα στον θίασο τα πράγματα δεν ήταν εύκολα και η παραγωγή του θεάτρου αποφάσισε να ρίξει αυλαία στην παράσταση.

Ωστόσο όλα όσα έχουν προκύψει αυτό το διάστημα με τις εκατέρωθεν συνεντεύξεις και δημόσιες τοποθετήσεις φαίνεται πως έχουν… επηρεάσει αρκετούς τόσο στον χώρο του θεάματος όσο και εκτός. Όπως είναι λογικό λοιπόν, γίνεται αντικείμενο σχολιασμού από όλους.

Κάτι τέτοιο συνέβη και επί θεατρικής σκηνής και πιο συγκεκριμένα στο θέατρο Ριάλτο και την παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» που όπως φαίνεται προστέθηκαν ατάκες εν είδη σάτιρας που αφορούν στο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου έκανε αναφορά στο θέατρο Χυτήριο και στο ατυχές συμβάν που συνέβη ανάμεσα στους συναδέλφους της.

Οι ατάκες που ακούστηκαν, τουλάχιστον την Κυριακή 21 Ιανουαρίου που παρακολουθήσαμε τη θεατρική παράσταση ήταν οι εξής

«- Ποιος σε χτύπησε;

– Ο Χ.. ποιος να με χτυπήσει ο Παπαγιάννης;»

καθώς και η φράση

«Τελείωνε μη γίνει εδώ μέσα θέατρο Χυτήριο».

Η μαύρη κωμωδία που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας συνεχίζει για 10ο και τελευταίο χρόνο. Όπως είναι φυσικό, κατά τη διάρκεια των ετών και των πολλαπλών παραστάσεων γίνονται προσθήκες στο κείμενο ανάλογα με την επικαιρότητα.