Για τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες έκανε γυμνή φωτογράφηση η Μαρία Κορινθίου και, όπως ήταν αναμενόμενο, σχολιάστηκε από τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, με τα σχόλια να μην αναφέρονται στο «πιπεράτο» θέαμα, αλλά στο ρετούς.

Η ηθοποιός ποζάρει με τα οπίσθιά της σε πρώτο πλάνο, στο εξώφυλλο του περιοδικού Down Town, το οποίο, μάλιστα, την αναφέρει ως Ελληνίδα Kim Kardashian.

«Παιδιά, ας μιλήσουμε και λίγο για το photoshop, το θέμα είναι αυτό που βλέπουμε. Εγώ βλέπω μια νεροτσουλήθρα στην πίσω όψη της Μαρίας Κορινθίου! Ένα πράγμα τρομπαρισμένο, το οποίο απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα! Άλλο να βάλεις έναν άλλο ποπό σε έναν άνθρωπο και άλλο να ραφινάρεις έναν ποπό», είπε ο Μαρίνος Βυθούλκας στο Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω και, όταν η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ρώτησε «ποιανής είναι ο ποπός», ανταπάντησε: «η Κορινθίου έχει τέλειο ποπό, αλλά δεν είναι αυτός ο ποπός της! Πώς να το κάνουμε δηλαδή;».

Τη σκυτάλη στο σχολιασμό πήρε ο Κώστας Τσουρός, στο Πρω1νό, ο οποίος, μάλιστα, είχε επικρίνει on air την ηθοποιό και την περασμένη τηλεοπτική σεζόν για την σέξι φωτογράφησή της. «Δεν έχει γίνει ρετουσάρισμα, έχουν βάλει το κεφάλι της Κορινθίου σε άλλο σώμα! Την είδα στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας. Ευχαριστούμε και το Down Town που μας θυμίζει κάθε τρεις μήνες τα οπίσθια της κα. Κορινθίου γιατί σε λίγο θα ξέρουμε τα οπίσθια της Μαρίας Κορινθίου καλύτερα από τα δικά μας. Μέσα σε εννιά μήνες έχει κάνει τρία γυμνά εξώφυλλα! Αισθητικά είναι πολύ ωραίο, αλλά είναι δυνατόν κάποιος να δέχεται μέσα σε εννιά μήνες να κάνει τρεις γυμνές φωτογραφίσεις;», ανέφερε.

Και συνέχισε: «άλλα οπίσθια βλέπαμε στις προηγούμενες φωτογραφίσεις, άλλα τώρα. Μέσα σε εννιά μήνες τρομερή δουλειά! Ας πούμε ότι εγώ κρατάω στα χέρια μου το περιοδικό και πάω στο σουπερμάρκετ και βλέπω δίπλα μου την Μαρία Κορινθίου. Βλέπω αυτό που φαντασιώνομαι από το περιοδικό δίπλα μου!».