Νέος «πονοκέφαλος» για τον Νότη Σφακιανάκη λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή του στην Αλβανία, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο στην χώρα μας, όσο και στη γειτονική: ο Γιώργος Μουκίδης, που έχει «υπογράψει» μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τραγουδιστή, του απαγόρευσε να τις λέει δημόσια!

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο γνωστός συνθέτης γνωστοποίησε πως αποστέλλει εξώδικο στον τραγουδιστή με την οποία απαγορεύει την δημόσια εκτέλεση των εν λόγω τραγουδιών.

«Με εξώδικο που θα επιδοθεί-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου από τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη», αναφέρει στην ανάρτησή του, ενώ είχε προηγηθεί ένα post, σε κόκκινο φόντο με μαύρα γράμματα, με τις λέξεις «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου κ. Νότη Σφακιανάκη».

Αν και ουδείς, μέχρι στιγμής, γνωρίζει τι οδήγησε τον κ. Μουκίδη σε αυτή την απόφαση, δεν αποκλείεται να συνδέεται με την πρόσφατη εμφάνιση του Νότη στην Αλβανία, ενώ πολλοί διαδικτυακοί του φίλοι εξέφρασαν την απορία τους.

Θυμίζουμε πως την «υπογραφή» του Γιώργου Μουκίδη φέρουν περίπου 40 τραγούδια, πολλά εκ των οποίων έχουν αφήσει εποχή στην καριέρα του τραγουδιστή και έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό, όπως τα Δεν Σε Χρειάζομαι, Ένα Γράμμα, Η Στέλλα Η Σμυρνιά, Μια Ματιά Σου Μόνο Φτάνει και Να Ξαναρθείς.