Ο Σάββας Πούμπουρας επέστρεψε δυναμικά στα social media μετά από μία μικρή απουσία μίας εβδομάδας. Ο παρουσιαστής έστειλε το δικό του μήνυμα και εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να αποστασιοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Σάββας έχασε ένα δικό του πρόσωπο και αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι ξεχωριστό για τον ίδιο. Έμεινε εκτός social για 9 ημέρες και επέστρεψε… δυναμικά.

«Καλημέρα! I’M BACK
Με αφορμή την απώλεια ενός δικού μου προσώπου πριν 9 μέρες, δοκίμασα κάτι που σκεφτόμουν απ την αρχή του χρόνου: μια βδομάδα χωρίς social media.
Και η αλήθεια είναι πως δεν ένιωσα λιγότερο “social“ 
Χρειαζόμαστε στιγμές απόλυτης ησυχίας. Να κάνουμε ένα reset που κ που..
Αναγνώρισα τον περιττό χρόνο που τρώμε σε ανελέητο scrolling και νομίζω με σωστή χρήση και μέτρο μπορούμε να τα φέρουμε όλα σε ισορροπία!
ΛΟΙΠΟΝ: μου λείψατε, δεν θέλω συγκινήσεις και δάκρυα, δεν ξανά φεύγω…για το υπόλοιπο 19’ τουλάχιστον», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλημέρα! I’M BACK ?? Με αφορμή την απώλεια ενός δικού μου προσώπου πριν 9 μέρες, δοκίμασα κάτι που σκεφτόμουν απ την αρχή του χρόνου: μια βδομάδα χωρίς social media. Και η αλήθεια είναι πως δεν ένιωσα λιγότερο “social“ ? Χρειαζόμαστε στιγμές απόλυτης ησυχίας. Να κάνουμε ένα reset που κ που.. Αναγνώρισα τον περιττό χρόνο που τρώμε σε ανελέητο scrolling και νομίζω με σωστή χρήση και μέτρο μπορούμε να τα φέρουμε όλα σε ισορροπία! ΛΟΙΠΟΝ: μου λείψατε, δεν θέλω συγκινήσεις και δάκρυα, δεν ξανά φεύγω.. ..για το υπόλοιπο 19’ τουλάχιστον ???❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη «Don’t imitate.. Innovate.» (@savas_poumpouras) στις