Ακόμα ένα καινούργιο επεισόδιο της σειράς «Κάτω Παρτάλι» μεταδόθηκε χθες το βράδυ, από το Mega και έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου, έκανε 40% στο νεανικό κοινό και 36,7 στο γενικό σύνολο. Αξιοσημείωτο είναι πάντως, ότι στις παιδικές ηλικίες η τηλεθέαση έφτασε το 55,4%, ενώ τα μεγαλύτερα νούμερα τα χάρισαν οι γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών με τα νούμερα της Nielsen να φτάνουν το 58,7%. Να πούμε ότι τα νούμερα αυτά δεν του χάρισαν μόνο την πρωτιά στο prime time του καναλιού, αλλά ήταν τα μεγαλύτερα που κατέγραψε η Nielsen, κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

Την ίδια στιγμή, ο «κυρίως αντίπαλος» του Παρταλιού, η «Εκδρομή» στον ΑΝΤ1, δε τα κατάφερνε τόσο καλά-τουλάχιστον σε τηλεθέαση. Η δραματική σειρά, έκανε 10% στο νεανικό κοινό και μόλις 12,2% στο γενικό σύνολο, μένοντας πίσω πάνω από 20 και πάνω μονάδες στην τηλεθέαση.

Πολλές εκπλήξεις και ανατροπές αναμένονται ακόμα στο «Κάτω Παρτάλι», αφού στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε τον Γιώργο Τσαλίκη να… εισβάλλει στο πολύπαθο χωριό.

Διαβάστε επίσης:

Κάτω Παρτάλι: Ποιος γνωστός τραγουδιστής θα κάνει guest στο αγαπημένο σίριαλ;

Κάτω Παρτάλι: Τα νέα πρόσωπα και οι εξελίξεις της αγαπημένης σας σειράς

Η πολυτελής βίλα του Ηλία Ψινάκη στο Κάτω Παρτάλι

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store