Το περσινό φαινόμενο Survivor σίγουρα δεν έχει να κάνει το παραμικρό με τη φετινή σεζόν του reality. Αφορμή είναι τόσο το ίδιο το παιχνίδι, όσο και ο υψηλός ανταγωνισμός που ακούει στο όνομα Alpha. Οι σειρές του σταθμού της Κάντζας έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν και όχι άδικα.

Το «Τατουάζ» και το «Σόι Σου» καταφέρνουν να κερδίζουν μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, πως έχουν αποσπάσει μεγάλο μέρος των τηλεθεατών από το κοινό του reality επιβίωσης.

Κάτι τέτοιο συνέβη και χθες βράδυ, καθώς οι δύο αυτές σειρές πέρασαν μπροστά στις μετρήσεις τηλεθέασης τόσο σε δυναμικό κοινό όσο και σε γενικό σύνολο.

Πιο συγκεκριμένα, σε γενικό σύνολο το Τατουάζ με το Survivor ήταν πολύ κοντά με ποσοστά 27,8% και 27,6% αντίστοιχα. Λίγο πιο κάτω σε μέσο όρο βρέθηκε η κωμική σειρά «Το Σόι σου» με 27,3%.

Η ανατροπή όμως θα λέγαμε πως έγινε στο δυναμικό κοινό με «Το Σόι σου» να βρίσκεται στην κορυφή (33,6%). Η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου συγκέντρωσε στο σύνολό της για τα κοινά (18-54) 28,2%, την ώρα που το Survivor έφτασε στο 25,4%.