«Η μαμά μου είναι η καλύτερή μου φίλη. Πάντα έτσι με αντιμετώπιζε. Περνάμε πολύ καλά μαζί. Κάνουμε βόλτες, ψωνίζουμε μαζί, έχουμε το ίδιο χιούμορ. Είμαι πολύ τυχερή που την έχω και που με μεγάλωσε με τόσο ωραίο τρόπο. Ήταν πάντα δίπλα μου και με στήριζε σε κάθε απόφασή μου. Είμαστε πολύ δεμένες» λέει στο People η Σάρα Εσκενάζη. Στο σπίτι πάντα γιορτάζουν τη Γιορτή της Μητέρας. «Εκείνη την ημέρα το σπίτι μας είναι πάντα γεμάτο λουλούδια. Και εγώ και ο αδελφός μου θα της κάνουμε έκπληξη. Το έχουμε πια σαν έθιμο στην οικογένεια. Μου αρέσει να της παίρνω ένα ξεχωριστό δώρο και πάντα της γράφω κι ένα γράμμα. Για μένα είναι ευτυχία να τη βλέπω να χαμογελάει».

Η συμβουλή που της έχει δώσει η μητέρα της είναι να δίνει απλόχερα αγάπη στα παιδιά όταν γίνει κι εκείνη μανούλα. «Έτσι μεγαλώσαμε κι εμείς. Η πολλή αγάπη και η χαρά σε ένα σπίτι είναι ό,τι καλύτερο, σε κάνει πιο δυνατό και πιο αισιόδοξο άνθρωπο. Χάρη στη μαμά μου έμαθα να είμαι ο εαυτός μου και να υπερασπίζομαι τα “θέλω” μου» λέει η Σάρα. Αυτή την περίοδο η μητέρα της τη βοηθά και στη δουλειά, καθώς η Σάρα ετοιμάζει το e-shop της Sara.gr και το κατάστημα της Sara Shop στη Νέα Ιωνία με ρούχα και αξεσουάρ. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 29 Μαΐου, την ημέρα των γενεθλίων της. Λίγο αργότερα, στις 10 Ιουνίου, ξεκινάει περιοδεία ανά την Ελλάδα με την παιδική παράσταση Η Νεράιδα του Φεγγαριού.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.