Θλίψη έχει σκορπίσει στο Πανελλήνιο ο θάνατος του Κώστα Βουτσά. Ο αγαπημένος ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης 26/02 μετά από νοσηλεία 19 ημερών στην εντατική.

Τεράστια, βεβαίως, είναι η θλίψη για την οικογένειά του, με τη σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού, να «λυγίζει» στα πρώτα της λόγια για την απώλειά του και την κόρη του Θεοδώρα να αποχαιρετά τον πατέρα της μ’ ένα συγκινητικό μήνυμα.

Το πένθος όμως είναι βαρύ και για το μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά του ηθοποιού, τη Σάντρα Βουτσά, που ενάμιση περίπου μήνα μετά την απώλεια της μητέρας της Έρρικας Μπρόγιερ, χάνει και τον πατέρα της.

Η Έρρικα Μπρόγιερ έφυγε από τη ζωή στις 5 Ιανουαρίου σε ηλικία 77 ετών από καλπάζουσα μορφή καρκίνου, μόλις 22 ημέρες αφότου παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα. Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από πολυοργανική ανεπάρκεια έπειτα από 19ήμερη νοσηλεία στην Εντατική, όπου μεταφέρθηκε με αναπνευστική ανεπάρκεια.

Ο Κώστας Βουτσάς και η Έρρικα Μπρόγερ παντρεύτηκαν το 1965 μετά από μεγάλο έρωτα και απέκτησαν την κόρη τους Σάντρα. Παρά το διαζύγιό τους, είχαν διατηρήσει φιλικές σχέσεις, ήταν αγαπημένοι- όπως είχε πει και ο Βουτσάς- και ο θάνατος της ηθοποιού τον είχε στεναχωρήσει.