Πριν από 12 περίπου ημέρες η Σάνεν Ντόχερτι εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια σε συνέντευξη της ότι εδώ κι ένα χρόνο ο καρκίνος έχει επανέλθει και μάλιστα πιο απειλητικός, αφού βρίσκεται στο 4ο στάδιο. Έχοντας περάσει την ψυχολογική διακύμανση του πρώτου σοκ και του επιτυχημένου αγώνα της να τον κερδίσει την πρώτη φορά, η Σάνεν είχε εξηγήσει πως ήταν τρομερό πλήγμα μέσα της.

Είχε αναφέρει κιόλας πως το έμαθε όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την τελευταία σεζόν του Beverly Hills και πως ήταν ο συμπρωταγωνιστής της Μπράιαν Όστιν Γκριν που του είχε εκμυστηρευτεί τη διάγνωση και εκείνος φρόντιζε να την βοηθάει όποτε χρειαζόταν, ώστε να αντέχει τα γυρίσματα.

Σάνεν Ντόχερτι: Αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια ότι βρίσκεται στο 4ο στάδιο καρκίνου – «Συνεχώς σκέφτομαι γιατί σε μένα, αλλά μετά σκέφτομαι γιατί όχι σε μένα;»

Τώρα, η Σάνεν Ντόχερτι εκφράζει για ακόμα μια φορά τον ψυχικό της κόσμο με ανάρτηση στο Instagram. Όπως ήταν λογικό, πλήθος ήταν τα μηνύματα που της έστειλαν μετά την ανακοίνωση της επανόδου του καρκίνου. Εξίσου λογικό και αυτό που λέει πως έχει χάσει το έδαφος από τα πόδια της. Παρόλα αυτά, το μήνυμα της αποπνέει και πάλι μια διάθεση για μάχη, μια απίστευτη δύναμη.

«Θέλω να πω σε όλους σας, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη, τις προσευχές και την στήριξή σας. Είναι μια παράξενη στιγμή για μένα κι έχω χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια μου. Το να πω ότι έχω άγχος είναι λίγο, το να πω ότι παλεύω είναι οκ, αλλά πιστεύω πως θα βρω τον βηματισμό μου, θα ψάξω βαθιά μέσα μου για δύναμη και θα τα αντιμετωπίσω όλα, Έχω τόσα να μοιραστώ, θα το κάνω αλλά τώρα θέλε να ξέρετε πόσο με έχετε βοηθήσει».