Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ολοκλήρωσαν πρόσφατα το ταξίδι τους στην Αφρική, ωστόσο ακόμα έρχονται στη δημοσιότητα στιγμιότυπα απ’ αυτό. Και μόλις κυκλοφόρησε ένα video στο Instagram το οποίο είναι κάπως ασυνήθιστο για μέλη της βασιλικής οικογένειας.  H Μέγκαν εμφανίζεται σ’ αυτό με φίλτρα, μια κίνηση που παραβίασε τους κανόνες του παλατιού που αφορούν την παρουσία τους στα social media.

Στην τελευταία τους ημέρα στη Νότιο Αφρική, το ζεύγος είχε ένα μίτινγκ με διάφορους ανθρώπους που διοικούν οργανισμούς υπό την επίβλεψη του παλατιού και προσφέρουν ανθρωπιστικό έργο. Ένας απ΄αυτούς είναι και το ίδρυμα Own Ur Crown που ίδρυσε η Νικίουε Ντλόβα, γνωστή καλλιτέχνιδα της χώρας.

Αφού τέλειωσαν οι συζητήσεις για τα σοβαρά ζητήματα, ήρθε η στιγμή της χαλάρωσης και η ευκαιρία για φωτογραφίες και βίντεο με το πριγκιπικό ζεύγος.

Η Ντλόβα, όμως, ξέφυγε από τα συνηθισμένα και τράβηξε ένα βίντεο στο οποίο έβαλε στο κεφάλι της Μαρκλ ένα φίλτρο του Instagram με στέμμα από λουλούδια. Στο βίντεο απεικονίζεται η Μαρκλ να αντιλαμβάνεται τι έχει γίνει, στην αρχή να σοκάρεται αντιλαμβανόμενη πως αυτό ίσως και να είναι υπερβολικό, αλλά στη συνέχεια το αποδέχεται και κάνει χαρούμενες γκριμάτσες.

Το πρόβλημα με το συγκεκριμένο video είναι ότι παραβιάσει τον κανόνα του Παλατιού που αποδοκιμάζει τις selfies με μέλη της βασιλικής οικογένειας και αποτρέπει τους fans να τραβούν τέτοιου είδους φωτογραφίες μαζί τους.

Η κίνηση της Μέγκαν δεν κρίνεται σκόπιμη, ωστόσο το video έχει ήδη αρχίσει να συζητιέται στα βρετανικά μίντια και πληροφορίες θέλουν το Παλάτι να έχει ζητήσει αυτό να κατέβει.

Να θυμίσουμε ότι η Μέγκαν Μαρκλ χρειάστηκε να κλείσει τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και το blog της, όταν έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, και πλέον διαθέτει ένα κοινό λογαρισμό με τον Πρίγκιπα Χάρι για να επικοινωνούν το έργο τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.