Για το τέλος στη φιλία του με τον Σάκη Τανιμανίδη μίλησε καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης και η πρώτη αντίδραση του παρουσιάστη του Survivor ήρθε με μια αινιγματική ανάρτηση στο Instagram.

O Γιώργος Μαυρίδης είπε: Δεν μπορώ να κρίνω τον Σάκη. Μου άφησε πικρία όλη αυτή η ιστορία. Μιλάω πάντα για τον εαυτό μου. Προφανώς δεν μιλάμε, προφανώς δεν είμαστε φίλοι, αλλά δεν έχω και κάτι να χωρίσω ή να είμαι μαλωμένος. Δεν είναι ότι μόνο εγώ δεν είμαι φίλος, όλοι δεν είμαστε φίλοι. Με ρώτησες πριν για πικρία. Στο τέλος της εκπομπής έγραφε “Είναι μια ιδέα του Σάκη”. Ακυρώνεις δέκα ανθρώπους από πίσω. Δεν το κάνεις αυτό, τους ακυρώνεις! Για να πεις είμαι δημιουργός του concept πάει να πει έχεις τα λεφτά και είπες θα σας πληρώνω στην ώρα σας. Έτσι έγινε; Τον πιλότο πλήρωσα, τον πιλότο πλήρωσε ο άλλος… Δανεικά σου έδωσα… Εμείς δεν γυρίσαμε να πούμε ήταν δικιά μου ιδέα. Προφανώς αφήνεις στους άλλους μια πικρία. Δηλαδή πως το κάνεις; Δεν είναι ωραίο για τους άλλους.»

Ο Σάκης Τανιμανίδης, από τον Άγιο Δομίνικο, ενημερώθηκε προφανώς για τα όσα είπε ο πρώην συνεργάτης του και ανέβασε στο Instagram ένα ποστ που γράφει: «Ποτέ μην τσακωθείς με κάποιον που πιστεύει τα ψέματά του».