Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου το μωρό δύο καλών τους φίλων, της Έλενας και του Λευτέρη. Το όνομα αυτού Έκτορας και το διάσημο ζευγάρι το απόλαυσε όσο δεν πήγαινε σε αυτή την πρώτη του φορά.

Στις φωτογραφίες που ανάρτησαν στο Instagram, τους βλέπουμε να ετοιμάζονται να βάλουν το λάδι στο μωρό, ενώ μετά το τέλος της βάφτισης φωτογραφήθηκαν και ξεχωριστά με τον πρωταγωνιστή του μυστηρίου, αλλά και όλοι μαζί.

Αναμφίβολα η Χριστίνα και ο Σάκης εντυπωσίασαν με την παρουσία τους τόσο στυλιστικά όσο και ως αύρα. Η Χριστίνα ήταν λιτή με ένα κόκκινο μίνι φόρεμα με έναν ώμο, ενώ ο Σάκης επέλεξε ένα σκουρό κεραμιδί κουστούμι. Πόζαραν, φωτογραφήθηκαν, ιδίως η Χριστίνα, χαμογέλασαν και γενικώς το καταχάρηκαν.

«Και κάπως έτσι γίναμε νονοί … στο πιο γλυκό μωρό του κόσμου !!! Μεγάλη ευλογία !!! Έκτορα, Έλενα, Λευτέρη σας αγαπάμε τόσο πολύ!!! #αντεκαισταδικαμας» έγραψε στην ανάρτησή της η Χριστίνα.

«Έκτορα, σήμερα που σε βαφτίζουμε, εύχομαι να πάρεις όλα τα χαρίσματα του κόσμου και να μεγαλώσεις χαρούμενος».

Το βέβαιο είναι πως το μωράκι θα έχει σίγουρα δύο πολύ κουλ φίλους καθώς θα μεγαλώνει και θα έχει να ακούσει πολλές ταξιδιωτικές ιστορίες.