Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη είναι δύο πρόσωπα, αλλά με κάθε τους ανάρτηση και σε κάθε τους συνέντευξη, φανερώνουν ότι είναι ένα και το αυτο. Μετά από 4 παιδιά και τόσα χρόνια σχέσης και γάμου, η αγάπη και ο έρωτας φαίνεται να διατηρούνται στην ίδια υψηλή ένταση, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανάρτησε ο Σάκης στο Instagram.

Κάποιος θα πει ότι δεν πρέπει να κρίνουμε από την εικόνα των social media κι ότι μπορεί η αλήθεια να απέχει. Όμως στην περίπτωση αυτών των δύο, η ανάγκη να υποδεχτούν τον νέο χρόνο με αυτή την πόζα που φωνάζει το πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας με τον άλλον, δείχνει πως η κρίση δεν απέχει από την αλήθεια.

Ο Σάκης Ρουβάς με το κουστούμι και η Κάτια Ζυγούλη με το κόκκινο φόρεμα, ποζάρουν αγκαλιασμένοι και με ένα χαμόγελο που εκφράζει την ευτυχία τους. Ο τραγουδιστής γράφει στο σχόλιο της φωτογραφίας που ανάρτησε:

«Ευτυχισμένο το 2020, ευτυχισμένη η νέα δεκαετία. Ας είναι αυτή η χρονιά που θα πραγματοποιηθούν όλα τα «θέλω» μας, και η κάθε μέρα της να κυλά με υγεία, αρμονία, δημιουργικότητα και πολλή αγάπη».