Καλεσμένος στη χθεσινή εκπομπή των «Καρντάσιανς» βρέθηκε ο Σάκης Κεχαγιόγλου. Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε στην απόφασή του να γίνει δικηγόρος, τα πάθη του, τις υποθέσεις που ανέλαβε ως συνήγορος πολιτικής αγωγής, αλλά και στην πρόσφατο ρόλο του στο θέμα με τις συλλήψεις για τα 230 κιλά κοκαίνης.

«Το ουίσκι και το τσίπουρο που μου αρέσουν πολύ. Τα ταξίδια. Το Άγιον Όρος. Μπορείς να το πεις πάθος;», εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων και πρόσθεσε, αναφερόμενος στις δύο υποθέσεις που ανέλαβε ως πολιτική αγωγή: «Στη 17 Νοέμβρη εκπροσώπησα τον Γιώργο Πέτσο, ενώ στην άλλη εκπροσώπησα τους γονείς των άτυχων παιδιών των 21 νεκρών παιδιών στα Τέμπη το 2003. Δε μου αρέσει να είμαι στην πλευρά της πολιτικής αγωγής. Εγώ είμαι δικηγόρος υπεράσπισης. Αυτές τις δύο υποθέσεις ανάλαβα έτσι και δεν το μετάνιωσα. Δεν μου αρέσει να προσπαθώ να βάλω κάποιον στη φυλακή».

Υπήρχαν υποθέσεις που μετάνιωσε; Ο Σάκης Κεχαγιόγλου αποκάλυψε με περισσή ειλικρίνεια θετικά, καθώς, όπως τόνισε με τον πελάτη δεν ταίριαζαν τα «χνώτα» τους.

Όσο για την υπόθεση των 230 κιλών κοκαΐνης, είπε: «Τι γίνεται τώρα με την υπόθεση κοκαΐνης. Έπιασαν άνθρωπο με 230 κιλά. Μου τηλεφώνησαν, ανέλαβα. Υποχρεωτικά έχω τη δημοσιότητα λόγω των πελατών μου. Πάντως, όπως αντιλαμβάνεστε τα 230 κιλά είναι μια μικροποσότητα» και συμπλήρωσε: «Είχα μια υπόθεση με πλοίο που περιείχε 5,5 τόνους. Τα 230 κιλά μπροστά στους 5,5 τόνους δεν είναι μικροποσότητα;».

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Βέρτης: Η πρεμιέρα, το προξενιό και η παραλίγο ακύρωση στα Καρντάσιανς

Τα Καρντάσιανς: Δεν θα πιστεύετε για ποιο λόγο δέχτηκε ο Νίκος Σαργκάνης να πάει τελικά ως καλεσμένος

Τα Καρντάσιανς: Δείτε το ξεκαρδιστικό trailer της εκπομπής

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store