Το Dancing with The Stars 4 κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες. Οι 14 celebrities είναι έτοιμοι για τις επίπονες χορευτικές δοκιμασίες, οι κριτές παίρνουν θέση και στο πλατό… οι προβολείς ανάβουν. Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 21:15 το Dancing with The Stars 4 ξεκινάει και επιφυλάσσει στους τηλεθεατές μοναδικές εκπλήξεις. 

Όπως σε κάθε κύκλο το δημοφιλές show του ΑΝΤ1 έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στηρίζει τον Μη Κερδοσκοπικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Make a wish».

Η Δούκισσα Νομικού είναι το νέο πρόσωπο που αναλαμβάνει την παρουσίαση του Dancing with The Stars 4. Κάθε Κυριακή θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές, στον κόσμο του χορού και της γνήσιας ψυχαγωγίας. Η περσινή νικήτρια του show, Ντορέττα Παπαδημητρίου θα μεταφέρει σε κάθε live το κλίμα και τις εντυπώσεις των παικτών από το Green Room.

Διαβάστε επίσης γιατί αποχώρησε από Φωκάς Ευαγγελικός από το σόου χορού

Η κριτική επιτροπή του Dancing with The Stars 4 θα είναι η Κάτια Δανδουλάκη, η Γκαλένα Βελίκοβα, ο Αλέξης Κωστάλας και ο Γιάννης Λάτσιος. 

Ενώ να υπενθυμίσουμε πως οι 14 υποψήφιοι είναι οι εξής: Χρύσπα, Ελένη Χατζίδου, Κωνσταντίνα, Κλέλια Πανταζή (χάλκινη Ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής), Ευαγγελία Αραβανή, Μαίρη Συνατσάκη, Γωγώ Μαστροκώστα, Κατερίνα Στικούδη, Λάκης Γαβαλάς, Μιχάλης Μουρούτσος, Θάνος Καληώρας, Σάκης Αρσενίου, Ησαίας Ματιάμπα και ο Άλεξ Κάβδας.