Από τότε που ήταν παιδί, ο Ryan Seacrest ήταν τόσο παθιασμένος με το ραδιόφωνο που μέσα στα λίγα χρόνια που μεσολαβούσαν μέχρι την εφηβεία κατάφερε να αποκτήσει απαλή και μεταξένια φωνή, ιδιαίτερα ελκυστική στα ερτζιανά. Αν και ανέλαβε την ραδιοφωνική εκπομπή American Top 40, ο Seacrest βρήκε μεγαλύτερη απήχηση στην τηλεόραση, όπου η αφοπλιστική γοητεία και η επαγγελματική ηθική του τον «έστεψαν» οικοδεσπότη στο πιο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου της Αμερικής, το American Idol. Αν και η επαγγελματική του πορεία γνώρισε μεγάλη άνοδο, στα προσωπικά του δεν έχει σταθεί εξίσου τυχερός. Βγήκε μόνο λίγα ραντεβουδάκια με την Desperate Housewife Teri Hatcher, ενώ τελικά χώρισε και με την χορεύτρια/ηθοποιό Julianne Hough μετά από δύο χρόνια σχέσης τον Μάρτιο του 2013.

Fun Facts

  1. Η πρώτη φορά που ο Ryan Seacrest ήρθε σε επαφή με την δημοσιότητα, ήταν στην τετάρτη δημοτικού. Έπαιζε τον Βασιλιά Winter και ξέχασε τα λόγια του.
  2. Ο κριτής του American Idol, Simon Cowell, μίλησε για το κλειδί της επιτυχίας του Seacrest. «Ο Ryan είναι πάντα ευγνώμων και χαρούμενος. Αν είχε ουρά, θα την κούναγε συνεχώς».
  3. Ως τηλεοπτικός παραγωγός κέρδισε βραβείο Emmy για την σειρά Jamie Oliver’s Food Revolution του ABC.
  4. Αρχικά ο Ryan Seacrest προοριζόταν να είναι ένας από τους κριτές του American Idol, αλλά δύο μέρες πριν ξεκινήσει η παραγωγή, κέρδισε την θέση του παρουσιαστή.
  5. Το 2008 τον δάγκωσε ένας μικρός καρχαρίας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ONOMA
Ryan Seacrest
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
24-12-1974
ΖΩΔΙΟ
Αιγόκερως
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
Τζώρτζια