Θεωρείται ένας από τους ωραιότερους άντρες στον κόσμο. Είναι ο επόμενος Batman. Υπήρξε η απόλυτη κοριτσίστικη φαντασίωση ως «Έντουαρντ Κάλεν» στο Twilight. Και πριν από χρόνια είχε δηλώσει ότι με το νερό και το σαπούνι δεν είχε εξαιρετικές σχέσεις και ότι λουζόταν, όποτε θυμόταν.

Και κάπου εδώ έρχεται το ηλεκτρονικό περιοδικό Allure για να ρωτήσει τον Ρόμπερτ Πάτινσον τι ακριβώς μυρωδιά θεωρεί ότι αναδίδει το σώμα του και κάπου εκεί αναρωτιέται κανείς τι ακριβώς σκεφτόταν η δημοσιογράφος που ρωτούσε κάτι τέτοιο.

Βασικά, ενδεχομένως να σκεφτόταν ότι ο ηθοποιός είναι και ο βασικός πρωταγωνιστής στην καμπάνια του νέου αντρικού αρώματος του οίκου Dior, αλλά και πάλι δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι στην απάντησή του.

«Μου έχουν πει ότι μυρίζω σαν κηρομπογιές», λέει ο Πάτινσον και προφανώς η δημοσιογράφος χρειάζεται διευκρινίσεις γι’ αυτό το αριστούργημα, οποτε επιμένει: «Εννοείς, δηλαδή ότι μυρίζεις κάπως σαν κερί;». Και φυσικά η απάντηση σε βρίσκει στην καρδιά…

«Ακριβώς! Σαν είμαι αλειμμένος με κάτι». Πριν σχολιάσετε το οτιδήποτε ο ίδιος εξήγησε ότι δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με την απολύτως φυσική μυρωδιά του σώματος και ότι συνήθως αγαπά οσμές, με τις οποίες συνήθως οι άνθρωποι φρικάρουν.

Μετά από αυτό, τι άλλο μένει να ειπωθεί για το θέμα;

Με στοιχεία από Dazed.com, Allure.com