Μπορεί όλοι να περίμεναν πως ο Robert Pattinson και η FKA Twings θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Μετά από τρία χρόνια σχέσης, εκ των οποίων τα δύο αρραβωνιασμένοι, ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια βαδίζουν δρόμους χωριστούς, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Robert ήταν εκείνος που «έγραψε» το τέλος.

«Ο Rob κουράστηκε, ακύρωσε τον αρραβώνα. Είπε σε φίλους του ότι χώρισε», αναφέρει πηγή που δεν κατονομάζεται στην εφημερίδα Sun και προσθέτει: «μετά από τόσο καιρό μαζί, ο χωρισμός είναι δύσκολη κατάσταση, καθώς μεταξύ τους είχαν αναπτυχθεί δυνατά αισθήματα. Και οι δύο, όμως, ξέρουν πως η σχέση τους δεν μπορούσε να προχωρήσει άλλο».

Ο ηθοποιός, που έγινε παγκοσμίως γνωστός από τον ρόλο του βρικόλακα στις ταινίες Twilight και η τραγουδίστρια γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν εκείνος πήγε να παρακολουθήσει συναυλία της. Αμφότεροι φρόντιζαν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με την FKA να αποκαλύπτει ότι αρραβωνιάστηκαν σε συνέντευξή της, τον Απρίλιο του 2015. Μάλιστα, αν και στη συνέχεια προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους, λέγοντας ότι επρόκειτο για πρωταπριλιάτικο αστείο, το People είχε επιβεβαιώσει τα ευχάριστα.