Για τις εντυπώσεις του από την Ελλάδα, αλλά και την σχέση του με την χώρα μας, μίλησε o Robert Pattinson, που βρίσκεται στην Αθήνα!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο διάσημος  «βρικόλακας» του Hollywood επισκέφθηκε την ελληνική πρωτεύουσα για να παρουσιάσει τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο Good Time. Αφού επισκέφθηκε την Ακρόπολη, παραβρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, σε κινηματογράφο των βορείων προαστίων της Αθήνας, όπου «πολιορκήθηκε» από φωτογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία.

«Είναι υπέροχο που είμαι εδώ… Θα ήθελα να δω περισσότερο την Ελλάδα. Είμαι κυριολεκτικά μία ημέρα εδώ, αλλά είναι υπέροχα. Είδα το ηλιοβασίλεμα στο λιμάνι και πήγα στην Ακρόπολη», ανέφερε ο Robert σε δημοσιογράφους, ενώ επεσήμανε ότι δεν γνωρίζει πολλά για την ιστορία της Ελλάδας, εκτός από εκείνα που έμαθε στο σχολείο.

Από τις δηλώσεις δεν έλειψε και η αμήχανη στιγμή, όταν ο 31χρονος πρωταγωνιστής ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν γνωρίζει κάποιον… Έλληνα ηθοποιό που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ: «Θεέ μου! Δώσε μου ένα λεπτό… “κόλλησα”!», παραδέχθηκε και, μετά από μία σύντομη σιωπή, πρόσθεσε «ίσως!».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του: