Το Revenge Body βοηθά γυναίκες και άντρες που θέλουν να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και να βάλουν στη ζωή τους την άσκηση, με σκοπό να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και να νιώθουν καλύτερα με την εικόνα τους στον καθρέφτη.

Όλο και περισσότερο μερίδιο τηλεοπτικού κοινού δείχνει να κερδίζει η εκπομπή Revenge Body του Open, που παρουσιάζει η Ιωάννα Λίλη, βασισμένη στο ομώνυμο reality show που παρουσιάζει στις ΗΠΑ η Khloe Kardashian. Το επεισόδιο που προβλήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου σημείωσε 13,3% τηλεθέαση στο γυναικείο κοινό 25-54, φτάνοντας σε τέταρτο το 15,6%. Συμμετέχοντες στο reality καθημερινοί άνθρωποι, γυναίκες και άνδρες, που θέλουν να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να βάλουν στην καθημερινότητά τους την άσκηση και την ισορροπημένη διατροφή.

Οι συμμετέχοντες έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Revenge Body αποφασισμένοι να αλλάξουν την εικόνα τους στον καθρέφτη και να απαλλαγούν από ανθυγιεινές συνήθειες, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους. Σύμμαχοί τους σε αυτή την προσπάθεια είναι μια ομάδα έμπειρων γυμναστών και έγκριτων διαιτολόγων-διατροφολόγων που τους δείχνουν το σωστό τρόπο.