Η Ρένια Λουιζίδου παραχώρησε μία συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, δε δίστασε να αναφερθεί στις οικονομικές απολαβές που εισπράττει από το «Σόι σου» στον Alpha και στις αμοιβές στην τηλεόραση.

«Δεν υπάρχουν «καλά λεφτά» πια στην τηλεόραση, κακά τα ψέματα», είπε στη «Real News» εξηγώντας: «Υπάρχουν κάποια χρήματα που μπορούν να βουλώσουν κάποιες τρύπες και που σε συνδυασμό με αυτά του θεάτρου μπορούν να βοηθήσουν να τη βγάλεις καθαρή, που λέγαμε. Πάντως, ευτυχώς, δεν είναι τα «ψίχουλα» που μου είχαν προτείνει τότε που αρνήθηκα να παίξω. Θέλω εδώ να διευκρινίσω ότι δεν είμαι σε κανένα «συννεφάκι», χωρίς να βλέπω τι γίνεται γύρω μου, δεν έχω τρελές απαιτήσεις, ούτε και κάνω άγριες διαπραγματεύσεις. Αυτά δεν τα έκανα ούτε παλιά που υπήρχαν χρυσά πακέτα! Απλώς θέλω να δουλεύω αξιοπρεπώς και να μην παίζουν άθλια παιχνίδια στην πλάτη μου πατώντας στην οικονομική κρίση που υπάρχει. Δεν μ’ αρέσει!».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός ρωτήθηκε σε τι ποσοστό έχει χρειαστεί να ρίξει το κασέ της. «Δεν έχει νόημα να μιλήσω με ποσοστά, αλλά τα λεφτά που παίρνουμε πια στην τηλεόραση είναι πολύ, πολύ, πολύ λιγότερα. Κράτησέ το αυτό το τρεις φορές «πολύ», σε παρακαλώ. Κατάλαβες;» και για το χρηματικό ποσό που παίρνει από τις επαναλήψεις του «Καφέ της Χαράς», λέει: «Κάτι λίγο! Αλλά, πίστεψέ με, κάτι πολύ λίγο», απάντησε η Ρένια Λουιζίδου.

Διαβάστε επίσης:

Ρένια Λουϊζίδου: Τι την τρελαίνει στο γιο της και πότε γίνεται καταπιεστική;

Η Ρένια Λουϊζίδου αποκάλυψε: «Ήμουν μεταξύ ζωής και θανάτου. Είχαν φωνάξει τον άντρα μου, να τον προετοιμάσουν»

Ρένια Λουϊζίδου: Τι πλαστική θα έκανε αν είχε την οικονομική δυνατότητα;

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store