Για τον ρόλο του στη νέα σειρά «The Loudest Voice», στην εκπομπή «Build» με οικοδεσπότη τον Ρίκι Καμιλέρι, επρόκειτο να μιλήσει ο Αυστραλός ηθοποιός, Ράσελ Κρόου. Αυτό ωστόσο δεν έγινε αφού μετά τον πρόλογο του παρουσιαστή ο ηθοποιός αποχώρησε

«Το 1996, ένα ψυχικό δηλητήριο απελευθερώθηκε στη χώρα αυτή: το Fox News. Ο δημιουργός και ο διευθύνων σύμβουλός του, Ρότζερ Άιλς προσέφυγε σε κάλυψη θεμάτων με τρόπο τύπου τάμπλοιντ, εξωφρενικές δεξιόστροφες απόψεις προσκεκλημένων, ξενοφοβία και είχε μια ακλόνητη πεποίθηση να καθοδηγήσει τη συγκεκριμένη εταιρεία ώστε να γίνει η πιο επιτυχημένη στη χώρα. Έχει επίσης εκφοβίσει πολιτικούς, δημοσιογράφους, εργαζόμενους και γυναίκες. Λοιπόν όχι μόνο εκφόβιζε τις γυναίκες, τις εκμεταλλεύτηκε, επιτέθηκε, χτύπησε, εκβίασε και μερικοί θα έλεγαν ότι βίασε (αυτές τις γυναίκες). Ο Άιλις ήταν άρρωστος και η νέα σειρά του Showtime “The Loudest Voice” δεν κρατάει απόσταση από αυτό» ανέφερε στον πρόλογό του ο Ρίκι Καμιλέρι.

Μετά από αυτό ο Ράσελ Κρόου αποχώρησε από τη συνέντευξη, αφήνοντας τους υπόλοιπους συντελεστές να απαντήσουν στις ερωτήσεις.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε πηγή στο Page Six, ο Κρόου «μόλις άκουσε τον πρόλογο έφυγε οργισμένος οργισμένος, φωνάζοντας στους ανθρώπους που ήταν εκεί και έπειτα απλώς βγήκε έξω στο δρόμο».

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού απέρριψε αυτούς τους ισχυρισμούς.

«Αυτό δεν είναι αληθές. Ο Ράσελ δεν “φρίκαρε” και δεν “ξέσπασε”. Απλώς αποφάσισε να μην κάνει τη συνέντευξη μετά την εισαγωγή του παρουσιαστή. Ο Κρόου δέχθηκε τη συγγνώμη των συντελεστών της εκπομπής», πρόσθεσε.

«Η εμπειρία μας με τον Ράσελ στο στούντιο μας ήταν εντάξει. Δεν υπήρξε “νευρική κρίση”. Δεν υπήρξε εχθρότητα. Απλά επέλεξε να μην πάει στη σκηνή, φοβούμενος ότι υπήρχε μια προκατάληψη. Αυτή είναι η αλήθεια όσων συνέβησαν» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Build.