Η Ράνια Κωστάκη, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το πως άρχισε να ασχολείται με το ραδιόφωνο, τον Μάκη Πουνέντη και τον πλαστικό της χειρουργό που την κρατάει πάντα όμορφη και φρέσκια.

«Η αλήθεια είναι ότι επειδή ήμουν μικρή, με είχαν όλοι προστατευόμενη, κι επειδή είναι ένα Μέσο που οι περισσότεροι ήταν άντρες, με είχαν βασίλισσα. Δεν δυσκολεύτηκα. Στην δουλειά δεν δυσκολεύτηκα, γιατί κατά τα άλλα, είχα φύγει κι από το σπίτι μου, τους φίλους μου… Δούλευα πολύ. Εκτός από το ραδιόφωνο και την εκπομπή μου, είχα και τα πάρτι μου ως dj, έκανα πάντα διαφημιστικά. Κάποια στιγμή επειδή άκουγα πάρα πολλά ελληνικά, ανακοίνωσα στο αφεντικό μου ότι θέλω να πάω να δουλέψω σε σταθμό με ελληνικά. Έτσι με άφησε να φύγω, αλλιώς δεν θα με άφηνε», δήλωσε στο Ladylike.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Από όλα τα ραντεβού που είχα κάνει μου άρεσε ο «Ρυθμός». Και πήγα μόνη μου. Έκλεισα ραντεβού με τον τότε διευθυντή, Μάκη Πουνέντη. Με πέρασε από «κόσκινο». Μέσα σε ένα μήνα ξεκινήσαμε το πρωινό με τον Μάκη, που έκανε τότε μεγάλη επιτυχία. Έμεινα οκτώ χρόνια. Ώσπου μια μέρα έφυγα. Τελείωσε κι αυτή η σχέση».

Τέλος αποκάλυψε το μυστικό της για το πώς διατηρείται τόσο φρέσκια: «Ας είναι καλά ο πλαστικός Βαγγέλης Κεραμίδας. Έχουμε την ίδια άποψη. Να κάνουμε αυτά που πρέπει Τόσο όσο να μη φαίνεσαι κουρασμένη».

Διαβάστε ακόμα:

Λαχτάρησαν Αρναούτογλου-Κωστάκη: Πήραν τηλεφώνημα για βόμβα στο πλοίο που ταξίδευαν

Μάκης Πουνέντης: «Παίρνω και ζητάω συγνώμη από ανθρώπους που έχω αδικήσει»

Μαρία Ηλιάκη-Μάκης Πουνέντης: Δείτε το trailer της εκπομπής τους

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store