Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη χθες βράδυ ήταν η Ραμόνα Βλαντή, η οποία έκανε άφθονες αποκαλύψεις. Η νικήτρια του My Style Rocks αναφέρθηκε σε όσα έχει βιώσει το διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα, αλλά και μετά τη μεγάλη δημοσιότητά της.

Η παρουσιάστρια τη ρώτησε σχετικά με περιστατικά ρατσισμού που έχει δεχτεί και η Ραμόνα Βλαντή δεν «μάσησε» τα λόγια της.  

«Υπάρχει ένα περιστατικό! Απαιτώ από την τηλεόραση, που είναι κάτι δημόσιο, το βλέπουν παιδιά, πρέπει είναι η φωνή του λαού για μένα. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και είσαι στο γυαλί πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ τι λες. Δεν μπορείς να μιλήσεις ρατσιστικά, δεν μπορείς να προσβάλεις κόσμο, δεν μπορείς να μιλάς για τα κιλά, δεν μπορείς να μιλήσεις για πολλά πράγματα που μπορούν να προσβάλουν τον άλλο. Πρέπει να σκέφτεσαι και τις οικογένειες από πίσω, πρέπει να σκέφτεσαι διάφορα.

Τόσα χρόνια που είμαι στην Ελλάδα, 12-13 χρόνια, δεν έχω νιώσει ποτέ ρατσισμό. Έχω δεχτεί μέσα από την τηλεόραση και αυτό είναι κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Είναι κρίμα γιατί είμαστε στο 2018 και πρέπει να δώσουμε πολύ ωραία μηνύματα. Δεν θα ήθελα να πω όνομα, νομίζω το ξέρει ο κόσμος και αυτό θα λυθεί στα δικαστήρια. Ήταν πολύ στενάχωρο αυτό.», παραδέχτηκε μιλώντας σαφώς για το συμβάν με το Δημήτρη Παπανώτα.