Από τη Σαλώμη Σιδέρη,

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Άβα Γαλανοπούλου, καθώς σήμερα ξεκίνησε, στα Δικαστήρια της Λάρισας, η εκδίκαση της υπόθεσης απάτης στο πρόσωπο της ηθοποιού από τον πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής ΕΜΕΙΣ, και την δημοσιογράφο Αναστασία Αργυριάδου, που βρέθηκε στην Λάρισα: «Η Άβα Γαλανοπούλου είναι σοκαρισμένη, τρέμει ολόκληρη, είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για την ίδια. Ο πρώην σύντροφός της καταχράστηκε το ποσό των 1,240,000 ευρώ… Στο πλευρό της είναι φίλοι και συνάδελφοι, ο δικηγόρος της Δημήτρης Πέππας, που είναι ο σύζυγος της Μαρίνας Ασλάνογλου, η ίδια η Μαρίνα αλλά και ο Σπύρος Παπαδόπουλος».

Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός, όπως είχε αποκαλύψει το 2015 στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, έπεσε θύμα απάτης από τον σύντροφο της όταν ο ίδιος της απέσπασε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό με το πρόσχημα να το επενδύσει. Η ηθοποιός έχασε όλα τα χρήματα που είχε αποκτήσει με κόπο όλα αυτά τα χρόνια. Όπως είπε και στην δικαστική αίθουσα η ηθοποιός ήταν τρελά ερωτευμένη μαζί του γι’ αυτό το λόγο τον εμπιστεύτηκε τυφλά. «Τον ερωτεύτηκα, ήταν ο άνθρωπός μου, τον εμπιστεύθηκα απόλυτα», εξήγησε.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί