Λίγες ώρες πριν δώσει τη μάχη της στο Λονδίνο διεκδικώντας για τη χώρας μας τον τίτλος της Miss World στον ομώνυμο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς, η Ραφαέλα Πλαστήρα προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωής και τις απειλές που δέχεται.

Μιλώντας στο «Secret» και στη Σάσα Σταμάτη, η Σταρ Ελλάς αναφέρει: «Όσο βρισκόμουν στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου για τον διαγωνισμό Σταρ Ελλάς, έλαβα κάποια υβριστικά και απειλητικά μηνύματα μέσω Instagram από έναν άγνωστο λογαριασμό. Υποπτεύομαι ότι πίσω από τον λογαριασμό βρίσκεται ο πρώην σύντροφός μου». Η αναφορά στον πρώην σύντροφό της δεν είναι τυχαία, αφού σε παλαιότερη δήλωσή της είχε αποκαλύψει «βρισκόμουν σε μια τοξική σχέση με ένα άτομο, το οποίο με κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά».

Μετά τον διαγωνισμό, η Ραφαέλα Πλαστήρα θα ταξιδέψει στην Ολλανδία όπου ζει μόνιμα η μητέρα και η υπόλοιπη οικογένειά της, για να περάσει μαζί τους τα Χριστούγεννα. Από την Ολλανδία είναι και ο σύντροφος τον οποίο υποψιάζεται ότι κρύβεται πίσω από τα απειλητικά για τη ζωή της μηνύματα, ενώ στην ερώτηση για το αν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του, λέει:

«Το έχω σκεφτεί, αλλά στο παρελθόν όσο βρισκόμουν στην Ολλανδία δεν το επιδίωξα. Ο λόγος είναι γιατί στην Ολλανδία η Αστυνομία κάποιες φορές δεν λαμβάνει σοβαρά τέτοιου είδους καταγγελίες. Με το που επιστρέψω όμως, θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω. Μέσα από την παρουσία μου στα Miss World θέλω να δείξω σε όλες τις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί ότι δεν είναι μόνες. Κάθε μορφή βίας είναι καταδικαστέα, πρέπει να τιμωρείται»

Η Σταρ Ελλάς αναφέρεται και στο επεισόδιο με τη Μις Αυστραλία, που την έσπρωξε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι της. «Προσωπικά, πιστεύω πως δεν έγινε τυχαία. Αν και η ίδια ισχυρίστηκε ότι ήταν απλά ένα ατύχημα της στιγμής και ότι έγινε κατά λάθος. Όταν με είδε να πέφτω, όχι μόνο δεν μου ζήτησε συγγνώμη αλλά γέλασε ειρωνικά».

Ραφαέλα Πλαστήρα: Η Σταρ Ελλάς περιγράφει το περιστατικό με τη Μις Αυστραλία που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της