Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έχει ήδη ξεκινήσει να γίνεται θέμα συζήτησης. Το Game of Love έκανε την πρεμιέρα και προκάλεσε έντονη αίσθηση με τα πλάνα, τη διαχυτικότητα αλλά και τις ατάκες των παικτών.

Το Ράδιο Αρβύλα πήρε πάσα από το νέο παιχνίδι και έκανε την έναρξή του άκρως… ερωτικά! Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του γελούσαν και δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τι έχει συμβεί με το προηγούμενο πρόγραμμα.

«Έχει επηρεαστεί και το δικό μας πλατό. Μια διαφορετική αύρα έχει απλωθεί στον ΑΝΤ1 απόψε. Αυτό που συμβαίνει δεν το έχουμε ξαναζήσει. Είμαστε 21 χρόνια στον ΑΝΤ1 και ξαφνικά άρχισαν να έρχονται μηνύματα στα κινητά μας, στα social media. Επειδή ερχόμαστε τελευταία στιγμή εδώ δεν έχουμε και πολύ επαφή με την πραγματικότητα, δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί. Πρέπει να μας δώσετε λίγο χρόνο γιατί μας την έχετε πέσει… τόσο άσχημα σήμερα, αλλά πρέπει να μας δώσετε λίγο χρόνο. Να δούμε τι γίνεται, να καταλάβουμε τι ακριβώς έχει συμβεί και αύριο θα επανέλθουμε. Πιο ενημερωμένοι, πιο προετοιμασμένοι…», είπε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια διάβασαν μηνύματα και σχόλια τηλεθεατών τα οποία δεν μπορούσαν να μη σχολιάσουν καυστικά.

Δείτε το βίντεο όπως μεταδόθηκε από το Πρω1νό.