Ο Ουέντελ Πιρς, ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Suits» μέσα από την οποία έγινε γνωστή η σημερινή Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ.

Είναι γνωστό ότι η πρώην ηθοποιός διατηρούσε εγκάρδιες φιλικές σχέσεις με τον συμπρωταγωνιστή της και ότι εκείνος ήταν από τους λίγους ανθρώπους που είχαν πληροφορηθεί τον δεσμό της με τον πρίγκιπα Χάρι, από τους πρώτους μήνες του.

Σήμερα και μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη της πρώην συνάδελφου του, εκείνος σε μία σπάνια δήλωση του, εξηγεί ότι την είχε προειδοποιήσει ότι αν προχωρήσει αυτή η σχέση η ζωή της θα αλλάξει για πάντα και ποτέ δεν θα βρεθεί ως άνθρωπος και ως γυναίκα εκεί που ήταν πριν…

«Ήταν σπουδαία σε όλα. Είναι μια πολύ καλή ηθοποιός και υπήρξε πάντα γλυκός και ευγενής άνθρωπος » , λέει και αποκαλύπτει ότι ο ίδιος μεσολάβησε ώστε να αποσοβηθεί ένα σκάνδαλο πριν ακόμη γίνει ευρύτερα γνωστή η σχέση της με τον Χάρι.

«Σε κάποια φάση στα γυρίσματα φορούσε ένα δαχτυλίδι. Ήμασταν έτοιμοι να βγούμε από το αυτοκίνητο και της είπα: «Μην βγεις έξω. Δώσε μου το δαχτυλίδι. Υπάρχει ένας παπαράτσι στο δρόμο. Εάν βγει φωτογραφία στην οποία φοράς ένα δαχτυλίδι θα γίνει χαμός»», εξομολογείται ο Πιρς λέγοντας μάλιστα ότι μετά την αποχώρησή της από το σίριαλ δεν συναντήθηκαν ποτέ ξανά.

«Στα γυρίσματα των τελευταίων δικών της σκηνών στη σειρά της είχα πει ότι η ζωή της θα αλλάξει για πάντα και όπου κι αν βρίσκεται, θα ήθελα πάντα θυμάται ότι έχει έναν φίλο. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε και ήταν υπέροχα».

Τώρα η Δούκισσα του Σάσεξ, η οποία μεταξύ άλλων έχει δηλώσει ότι περνά δύσκολα με όσα βιώνει, ίσως σκέφτεται λίγο καλύτερα τα λόγια του συναδέλφου της…

ΠΗΓΗ: DailyMail.co.uk