Τις προετοιμασίες για τον γάμο της ξεκίνησε η Shaya, που έκανε πρόβα νυφικού σχεδόν πέντε μήνες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της και πατέρα του παιδιού της, Θοδωρή Παπαντώνη. Το People μίλησε με τον σχεδιαστή που επέλεξε η τραγουδίστρια και αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες!

Το νυφικό θα επιμεληθεί ο οίκος Tranoulis, στην πασαρέλα του οποίου είχε εμφανιστεί η τραγουδίστρια πριν από περίπου ένα χρόνο, ενώ βρισκόταν στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα, η Shaya βρέθηκε στο ατελιέ, δοκίμασε κάποιες από τις εντυπωσιακές νυφικές δημιουργίες και «έκλεισε» με τον Αναστάσιο και την Αθηνά Τρανούλη τις λεπτομέρειες για το νυφικό της.

Μιλώντας αποκλειστικά στο People, ο σχεδιαστής αποκάλυψε πως το νυφικό δεν είναι αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες, αλλά ράβεται αυτές τις μέρες και θα είναι σε λευκό χρώμα, γοργονέ, με τεράστια ουρά και κεντημένα λουλούδια!

«Ήταν πολύ χαρούμενη και δεν μας ταλαιπώρησε καθόλου! Η Shaya πάντα είναι ευδιάθετη και το σώμα της είναι υπέροχο!», ανέφερε ο Αναστάσιος, προσθέτοντας πως οι τελικές πρόβες θα γίνουν μέσα στον Ιούλιο.

Όπως έχει δηλώσει η τραγουδίστρια σε παλιότερη συνέντευξή της, ο γάμος θα γίνει στα τέλη Σεπτέμβρη, στην Λευκάδα, ταυτόχρονα με την βάπτιση του μικρού.