Τον έχουμε δει να ερμηνεύει πολλούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές. Μπήκε για τα καλά στις ζωές μας μέσα από τη σειρά «Δύο Ξένοι», ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε σε σειρές όπως «Περί ανέμων και υδάτων», «Θα σε δω στο πλοίο», «Κόκκινο Δωμάτιο» και άλλες…

Στο «Κόκκινο δωμάτιο» λοιπόν φαίνεται πως έμαθε τη δουλειά του γκρουμ για τα καλά και μετά από χρόνια, αποφάσισε να αναλάβει καθήκοντα ρεσεψιονίστ στη δική του πανσιόν! Ο λόγος για τον  Φώτη Σπύρο, ο οποίος μετά από 25 χρόνια ενασχόλησης με την υποκριτική, αποφάσισε να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση, που αποτελείται από οκτώ ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Εύβοια.

«Αλλάζω λάμπες, βιδώνω, λαδώνω και, αν χρειαστεί, βάφω κιόλας. Νιώθω πολύ ήρεμος εδώ, στον Αγιόκαμπο. Έχω τη θάλασσα στα πόδια μου, πηγαίνω καθημερινά για ψάρεμα και ευχαριστώ τον θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω ένα καλοκαίρι χωρίς θεατρικές υποχρεώσεις και περιοδείες. Αν χρειαστεί κάνω και τον ρεσεψιονίστ. Εξυπηρετώ τον κόσμο που έρχεται και οι περισσότεροι, όταν με βλέπουν μου λένε το ίδιο πράγμα: “Μοιάζετε πολύ με τον ηθοποιό…”. Πριν προλάβουν να ολοκληρώσουν τη φράση τους, παραδέχομαι ότι είμαι, όντως, αυτός ο ηθοποιός», αποκάλυψε χαρακτηριστικά στην Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα.