Για 13η συνεχή χρονιά ο μεγαλύτερος ελληνικός μουσικός θεσμός, Mad VMA 2016 by Coca-Cola and Viva Wallet, θα παρουσιάσει το πιο ανατρεπτικό show, με ένα σύνθημα: My music My story! Ιστoρίες με πολύ μουσική, fun, share, like και snaps.

Κάθε χρόνο στο μουσικό διαγωνισμό κυριαρχούν η λάμψη, οι celebrities, τα φαντασμαγορικά σκηνικά, οι ξεχωριστές διασκευές, οι καλλιτεχνικές συναντήσεις  που αφήνουν ιστορία και οι… καθυστερήσεις.

Όπως κάθε show που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και τα Mad Video Music Awards, καθυστερούν να ξεκινήσουν εξαιτίας της πολυκοσμίας και της δυσκολίας συντονισμού των καλλιτεχνών.

Τη φετινή σεζόν όλα θα είναι ίδια εκτός από την… αργοπορία. Τα στα Mad VMA 2016 θα ξεκινήσουν στις 20:00 ακριβώς. Πιστέψτε μας και μην καθυστερήσετε έχοντας στο μυαλό σας ότι κάθε χρόνο ακούτε και διαβάζετε τα ίδια. Τόσο οι διοργανωτές του μουσικού show όσο και ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς και οι υπεύθυνοι sitting δε σταματούν να ενημερώνουν πως το show θα ξεκινήσει στην ώρα του.

Ο λόγος; Διπλός.

Αρχικά η τηλεοπτική κάλυψη ενώ στη συνέχεια και στην ουσία ο λόγος που όλα θα κυλήσουν ρολόι είναι η συμμετοχή του Σάκη Ρουβά στα βραβεία. Ο Έλληνας star θα ανοίξει τα βραβεία Mad στις 20:00 και στη συνέχεια πρέπει να φύγει όσο πιο γρήγορα μπορεί για το Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης Γαλατσίου αφού στις 21:15 ξεκινάει το live του X-Factor το οποίο και παρουσιάζει.