Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά δέκα sexy φωτογραφίες μοιράστηκε σε ένα post η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, οι περισσότερες από αυτές απεικόνιζαν τα… οπίσθιά της, συνήθεια που ακολουθεί στα φωτογραφικά της κλικ. Αφορμή αυτή τη φορά, στάθηκε ο καινούριος της κορσές που βοηθά την μέση της να δείχνει δαχτυλίδι.

Δεν ήταν όμως ο μοναδικός λόγος που ανήρτησε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, παράλληλα η Μάγκυ έστειλε το δικό της μήνυμα – για ακόμα μια φορά – στους παρουσιαστές του «Ράδιο Αρβύλα» ως απάντηση στα σχόλια που κάνουν για τα… προσόντα της.

«Φοράω το μαγικό μου κορσέ…που δείχνει τόσο όμορφα τη μέση γιατί αγκαλιάζει τις καμπύλες  με αποτέλεσμα να δείχνει τον επίμαχο ακόμα πιο ωραία! Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να στείλω ένα στον @servetasgiannis νομίζω πως θα αρέσει πολύ στον Αντώνη Κανάκη και στη παρέα του #radioarvila…», έγραψε μεταξύ άλλων η ραδιοφωνική παραγωγός κάτω από τις φωτογραφίες με αρκετή δόση χιούμορ.

Δείτε τις φωτογραφίες της

I’m in love with @zetacurves!❤️ Φοράω το μαγικό μου κορσέ #zetacurves που δείχνει τόσο όμορφα τη μέση γιατι αγκαλιάζει τις καμπύλες ? με αποτέλεσμα να δείχνει τον επίμαχο ?ακόμα πιο ωραία! Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να στείλω ένα στον @servetasgiannis νομίζω πως θα αρέσει πολύ στον Αντώνη Κανάκη και στη παρέα του #radioarvila Σοβαρά όμως τώρα η λεπτή μέση και η μεγάλη πλάτη είναι τα σημεία που βοηθούν για να απογειωθεί η συνολική εικόνα του σώματος μας και να δείξουν όλα τα υπόλοιπα εννοείται και ο επίμαχος ?! Θα εντάξω στην γυμναστική μου το κορσέ και θα σας πω κατά πόσο με βοήθησε να χάσω πόντους από τη μέση! Άσε που είναι ωραίος και ροκαρει με όλα μου τα #outfits οπότε δεν χάνω ευκαιρία να τον φοράω? #waisttraining #perfectbody @projectpaingain @helenz_ifbbpro

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Charalampidou (@djmaggiex) στις

Δείτε την προηγούμενη «απάντηση» της Dj στα σχόλια του «Ράδιο Αρβύλα»

«Αφιερωμένη στον πολλά χρόνια φίλο και συνάδελφο Αντώνη Κανάκη στην φοβερή και ατρόμητη παρέα του και στην εκπομπαρα τους #radioarvyla!…» είχε γράψει η Μάγκυ.

 

Αφιερωμένη στον πολλά χρόνια φίλο και συνάδελφο Αντώνη Κανάκη στην φοβερή και ατρόμητη παρέα του και στην εκπομπαρα τους #radioarvyla! ? Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοιο support για την προσπάθεια μου να χορέψω στο @dwts_ant1 στο show του @antennatvnetwork! ? Ακόμα γελάω ? Γιάννη Σερβετα είσαι ο κλώνος μου ??? Αν χρειαστείτε τίποτα ασκήσεις για να μεγαλώσετε την πλάτη η τον επίμαχο το @projectpaingain και ο Αλέξανδρος @a_silvestridis είναι στη διάθεσή σας ?!!! ? ? ? ? ? sweet kisses ? τρελό παρεακι?????????? #radioarvila #projectpaingain #dwts #Dwts_Gr #plateiasyntagmatos ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maggie Charalampidou (@djmaggiex) στις

Για να δούμε ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα απαντήσουν στην σεξοβόμβα, Μάγκυ Χαραλαμπίδου στο επόμενο Ράδιο Αρβύλα;