Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Power of love, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου. Ο λόγος για τον εκκεντρικό στιλιστικά Αλέξανδρο Νατσάκο ο οποίος, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για την αναγνωρισιμότητα ενώ εξήγησε και τον λόγο που τον παρεξηγούν.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης.

Πάντα ήθελες να γίνεις γνωστός;

«Ναι, εννοείται. Πάντοτε ήθελα να με γνωρίζει ο κόσμος, αλλά κι εγώ να ξέρω αρκετούς ανθρώπους. Να μιλάμε και να ερχόμαστε σε επαφή. Είμαι πολύ εξωστρεφής και κοινωνικός. Οπότε, η τηλεόραση τώρα με έκανε πιο γνωστό και μου χάρισε αυτό που ήθελα: Τη φήμη»

Πολλοί μπορεί να σε χαρακτηρίσουν ακόμη και «ψώνιο». Θα σε πείραζε;

«Σίγουρα υπάρχει και η αρνητική κριτική. Αυτήν, όμως, θα την κάνουν όλοι όσοι δεν με γνωρίζουν προσωπικά και θα με κρίνουν μόνο από την εξωτερική μου εμφάνιση – από τα πολλά τατουάζ που έχω κι από το εκκεντρικό ντύσιμό μου. Αλλά, αν με γνωρίσουν για πέντε ή δέκα λεπτά, αναθεωρούν»

Τόσο χρειάζεται για να σε συμπαθήσει κάποιος;

«Ναι, ναι. Αν με γνωρίσεις και μιλήσουμε λίγο, θα με συμπαθήσεις. Όλοι κρίνουν από την πρώτη εικόνα που τους δίνω. Ίσως τα τατουάζ μου, που είναι αρκετά, να τους απωθούν και σου λέει ο άλλος «είναι ψώνιο». Με παρεξηγούν συχνά, επειδή τραβάω την προσοχή»