Οι παράνομες σχέσεις μπορεί να εξωθήσουν τα πράγματα στα άκρα. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη στην περίπτωση γνωστής «βασίλισσας ομορφιάς». Ο λόγος για την πρώην Miss International Germany, Αλίν-Μαρί Μάσελ , η οποία υποστηρίζει ότι κορυφαίο στέλεχος οικονομικού fund του Μανχάταν της μετέδωσε αφροδίσιο νόσημα!

Η υπόθεση έχει πάει στα δικαστήρια με την καλλονή να ζητά να της καταβάλει 12.700.000 ευρώ κατηγορώντας τον ότι της μετέδωσε αφροδίσιο νόσημα και ότι την πίεσε να κάνει έκτρωση. Η 34χρονη υποστηρίζει ότι γνώρισε τον 41χρονο διευθύνοντα σύμβουλο του Autonomy Capital Ρόμπερτ Τσαρλς Γκίμπινς τον Ιούνιο του 2014 σε γαλλικό εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

Μάλιστα στην αναφορά της τονίζει πως της είχε κρύψει το γεγονός πως είναι παντρεμένος και πως τα επόμενα δυο χρόνια διατηρούσαν ερωτικό δεσμό.

Μάλιστα, εκείνος της ,έκανε ακριβά δώρα, της πρόσφερε χαλαρωτικές συνεδρίες με ιαπωνικό μασάζ στο Μανχάταν και ταξίδεψε μαζί της για να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Της υποσχέθηκε ότι θα αγόραζε για τους δυο τους «μεγάλο ακίνητα στον Καναδά και μια φάρμα με στρουθοκαμήλους στην Ουγκάντα», σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλείται η «New York Post».

Η 31χρονη, που τώρα εργάζεται ως μοντέλο διαφημίζοντας οχήματα εξομολογήθηκε πως ο επί μακρόν σύντροφός της, είχε υποσχεθεί πως θα χώριζε! Αν και της μετέδωσε τον ιό, η Μάσελ συνέχισε να είναι μαζί του διότι, όπως παραδέχεται, ο Γκίμπινς πλήρωνε το ενοίκιο του διαμερίσματος της στο Μανχάταν και πήγαιναν μαζί ταξίδια.

Όταν η 31χρονη έμεινε έγκυος, σύμφωνα με την αγωγή, ο Γκίμπινς απαίτησε να κάνει έκτρωση, λέγοντας της ότι δεν θα αναγνώριζε το παίδί και ότι θα ήταν αναγκασμένη να το μεγαλώσει μόνη της.