Μόλις λίγες μέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που το πριγκιπικό ζευγάρι απέκτησε τον δικό του λογαριασμό στο Instagram. Το @SussexRoyal account χρειάστηκε μόλις 5 ώρες και 45 λεπτά για να σπάσει το ρεκόρ Guinness και να φτάσει γρηγορότερα από οποιονδήποτε άλλον τους 1 εκατομμύριο ακολούθους.

Harry και Meghan όμως, τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της υποκλοπής. Σύμφωνα με δημοσίευμά της Page Six, το username @SussexRoyal χρησιμοποιούνταν εδώ και αρκετό καιρό από τον χρήστη του Instagram Kevin Keiley ο οποίος υποστήριζε με το προφίλ αυτό την ομάδα soccer Reading FC, οι οποίοι έχουν το παρατσούκλι Royals.

Ο Kevin μίλησε στο Radio 1 Newsbeat και εξήγησε πως μέσα σε ένα βράδυ είδες τον λογαριασμό του να μετατρέπεται σε _royalsussex  χωρίς κανείς να του ζητήσει την άδεια, όπως γίνεται συνήθως. Μάλιστα ο συγκεκριμένος άντρας πιστεύει πως πρόκειται για καθαρή κλοπή από το Instagram ή τον ίδιο τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex.

«Μου πήραν το προφίλ μου, δεν το ζήτησαν, είχα τον λογαριασμό για χρόνια, είναι κάτι πολύ δυσάρεστο», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του. Το Instagram  βέβαια επιβεβαίωσε πως το όνομα είχε αλλάξει και εξήγησε στον Βρετανό δάσκαλο οδήγησης πως δεν πρόκειται για κλοπή, αφού σύμφωνα με τους κανονισμούς του μέσου κοινωνικής δικτύωσης το όνομα μπορεί να αλλάξει εφόσον το προφίλ είναι για καιρό ανενεργό ή αν γίνει επιβεβαίωση στοιχειών από κάποιον άλλο.