«Βέτο» φέρεται να άσκησαν οι συνεργάτες του Πρίγκιπα Καρόλου στους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «The Crown», για την παρουσία τους σε εκδήλωση που εμφανίστηκε ο ίδιος με τους γιους τους Ουίλιαμ και Χάρι.

Η απαγόρευση αυτή είχε να κάνει με την ανησυχία του προσωπικού ότι η αναφορά τις σειράς στη σχέση Καρόλου- Νταϊάνας- Καμίλας στα προσεχή επεισόδια θα «πληγώσει» τη δημοφιλία του Πρίγκιπα.

Το event, που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, ήταν αφιερωμένο στο λανσάρισμα της σειράς – ντοκιμαντέρ «Our Planet» του σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο στο Netflix. Και σ’ αυτό, εκτός από τον Κάρολο και τους γιους του, έδωσαν το παρών κι άλλοι βρετανοί αστέρες που συμμετέχουν σε σειρές του Netflix. Όχι, όμως τα μέλη του καστ της σειράς «The Crown».

Όπως αποκαλύπτει τώρα πηγή στη The Sun: «Το προσωπικό του Καρόλου έχει γίνει παρανοϊκό με τη σειρά. Θέλουν να τον κάνουν ένα δημοφιλή διάδοχο Βασιλιά.

Όμως, τα επόμενα επεισόδια εστιάζουν πολύ στη συμπεριφορά του Πρίγκιπα της Ουαλίας, ειδικά στον γάμο του με την Νταϊάνα και τη σχέση του με την Καμίλα.»

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι οι συνεργάτες του Πρίγκιπα το έκαναν ξεκάθαρο στους διοργανωτές ότι ο ίδιος δεν θα εμφανιζόταν στην εκδήλωση αν ήταν έστω κι ένας από τους ηθοποιούς της σειράς.

Οι συνεργάτες, μάλιστα, του Καρόλου επιβεβαίωσαν το γεγονός, όμως επιμένουν ότι ο Πρίγκιπας δεν είχε ιδέα γι’ αυτή τη πρωτοβουλία.

Από την άλλη, πηγή αναφέρει στη DailyMail ότι αυτή ήταν μια απόφαση που πάρθηκε σε συμφωνία με το Netflix, έτσι ώστε να μην επισκιαστεί το ντοκιμαντέρ και η βραδιά που ανήκε στον Ατένμπορο από τις αναφορές στη δημοφιλή σειρά.

Sprakey / SplashNews.comΚάρολος και Νταϊάνα από τα γυρίσματα της σειράς The Crown

Πονοκέφαλος στο Παλάτι για την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση William -Kate, Harry – Meghan μετά τις αποκαλύψεις